坐吧枱最開心ʕÖʕÖʔ可以見到廚師整嘢食廚師又會同你傾吓偈 教你點樣識佢地煮既菜成個過程開心又愉快 ℂ𝕙𝕖𝕗 𝕞𝕖𝕟𝕦 $𝟝𝟚𝟘 𝕡𝕖𝕣 𝕡𝕖𝕣𝕤𝕠𝕟╰┈➤𝕄𝕒𝕫𝕫𝕖 𝕡𝕝𝕒𝕥𝕥𝕖𝕣小碟開胃菜𝕊𝕞𝕠𝕜𝕪 𝕙𝕦𝕞𝕞𝕦𝕤 煙燻鷹嘴豆蓉 𝕗𝕣𝕖𝕤𝕙 𝕧𝕖𝕘𝕖𝕥𝕒𝕓𝕝𝕖𝕤醃過嘅蔬菜 酸酸的開胃菜 有椰菜花蘿蔔青瓜紅菜頭青色辣椒仔𝕔𝕙𝕖𝕗’𝕤 𝕝𝕒𝕓𝕟𝕖𝕙 乳酪配橄欖油蒜頭𝕗𝕝𝕒𝕥𝕓𝕣𝕖𝕒𝕕剛烤過既麵包 ៸៸᳐・⩊・៸៸᳐男朋友話好似印度既烤餅ℍ𝕠𝕟𝕖𝕪 𝕓𝕒𝕜𝕖𝕕 𝕗𝕖𝕥𝕒𝕃𝕒𝕧𝕖𝕟𝕕𝕖𝕣 𝕙𝕠𝕟𝕖𝕪, 𝕔𝕣𝕚𝕤𝕡𝕪 𝕡𝕠𝕥𝕒𝕥𝕠 超好食 不過要小心熱ᯅ̈ .ᐟ我同男朋友個嘴都辣親菲達芝士 薰衣草蜜糖再加脆脆既薯仔絲๑•͈ᴗ•͈๑廚師教所有野撈埋一齊食 但其實單獨食都已經好好食 就算凍咗都超級好食 ╰┈➤ ℂ𝕙𝕖𝕗 𝕤𝕡𝕖𝕔𝕚𝕒𝕝廚師問有啲咩唔食得 好細心o̴̶̷̤ ̫ o̴̶̷̤最後上左大火烤過既帶子(算係open kitchen可以睇到入邊做緊啲乜嘢)上面有啲檸檬絲同檸檬汁 底部嘅醬汁有少少印度੭ ᐕ)੭既感覺𝔾𝕣𝕚𝕝𝕝𝕖𝕕 𝕞𝕦𝕤𝕙𝕣𝕠𝕠𝕞 𝕜𝕖𝕓𝕒𝕓烤蘑菇 好似串燒蘑菇ꪔ̤̮燒得啱啱好 唔會話黐住個串燒棒醬汁係開
坐吧枱最開心ʕÖʕÖʔ
乳酪配橄欖油蒜頭
𝕗𝕝𝕒𝕥𝕓𝕣𝕖𝕒𝕕
剛烤過既麵包 ៸៸᳐・⩊・៸៸᳐男朋友話好似印度既烤餅
ℍ𝕠𝕟𝕖𝕪 𝕓𝕒𝕜𝕖𝕕 𝕗𝕖𝕥𝕒
𝕃𝕒𝕧𝕖𝕟𝕕𝕖𝕣 𝕙𝕠𝕟𝕖𝕪, 𝕔𝕣𝕚𝕤𝕡𝕪 𝕡𝕠𝕥𝕒𝕥𝕠
超好食 不過要小心熱ᯅ̈ .ᐟ
因為好多香料同果仁 你唔會覺得悶૮ . ̫ . ა
╰┈➤𝔻𝕒𝕚𝕝𝕪 𝕤𝕖𝕝𝕖𝕔𝕥𝕚𝕠𝕟 𝕠𝕗 𝕕𝕖𝕤𝕤𝕖𝕣𝕥
雲呢拿雪糕加杏仁千層酥๑⃙⃘´༥`๑⃙⃘
仲有廚師係我哋面前放既焦糖醬
杏仁千層酥超脆 雲呢拿雪糕唔係太甜 配上焦糖醬 個甜度啱啱好
揀左無酒精飲品 ๑ᵒᯅᵒ๑因為男朋友唔飲酒
除咗顏色好𝓵𝓪𝓭𝔂之外˶>ᴗ<ಣ
仲有適合女仔飲既甜甜紅石榴+檸檬汁
全部食物 對我男朋友黎講都好新鮮好有趣
佢從來冇食過中東菜
今次食完之後佢對中東菜好有興趣有好大好感૮꒰˶ฅ́˘ฅ̀˶꒱ა
我去過土耳其摩洛哥印度杜拜 都係中東地方比較下 🄱🄴🄳🅄既廚師應該有調整過味道同菜式
都係適合香港人 十分欣賞
好想再黎食多次๑•͈ᴗ•͈๑