中午喺旺角附近做野,諗住去附近新開嘅Shopping Mall-The Forest睇下有咩食,點知見到有Mos Cafe,都打咗個突!見唔係好長龍,所以就決定回味下!本身以為Mos Cafe高級過Mos Burger, 應該Menu有少少唔同,但係原來都冇分別,係多咗意粉可以揀!我就揀咗招牌Mos Burger啦Burger好好食,麵包夠軟,同埋真係新鮮整,唔會食落好似放咗一段時間咁。番茄好大塊,所以食落好juicy✌🏻不過茄汁同蒜頭就多咗少少至於薯條,我覺得整得唔好食可能係預先炸好咗放咗喺度凍左,所以感覺口感一般,食落好硬,所以我食咗半份薯條就冇再食,有啲後悔加咗A set! 不過整體都有保持水準,繁忙時間又唔會太長龍,等太耐!店裏邊比較自助,我見其他客人都係食完自己執返自己啲嘢俾職員收拾!呢一方面真係的確做得唔錯,所以環境衛生好好

Mos  Burger

至於薯條,我覺得整得唔好食

2018-07-19
Mos  Burger