2021-11-15 565 瀏覽
久違既  🚁又不幸地出現啦。。。先講服務,係唔錯既,店員會主動serve你同斟水,環境都乾淨企理既。但食物質素真係硬傷💔我地叫左以下食物:🥘老媽秘製麻辣鍋 $1️⃣1️⃣8️⃣火鍋雖然有辣椒粒,但一d 都唔辣,個湯底咁啡色咁濃,飲晒應該好咸,店員仲要幫我加湯,我即刻自行加水😅配料有鴨血、丸、菜同牛肉。牛肉得3,4片,攤左一陣仲係凍到夾唔起(見圖)雪到咁唔方有肉味…丸既質素中矩中距。總括來講,呢個價錢我覺得overpriced💸🍜川味紅燒半筋半肉牛肉麵 $7️⃣2️⃣我係麵食店食火鍋,寫差評欠公允。隔離位試埋佢個牛肉麵,湯底同火鍋一樣,即係冇辣味。同埋點解麻辣同川味紅燒都係同一個湯底🤷🏻‍♀️見到牛肉都覺得佢柴口同乾,牛肉無咩骨膠原。麵條係用左拌麵果種闊麵,好有麵香,可惜都救唔返個麵,唔合格❌🐓 豆乳香香雞 $5️⃣2️⃣見到香港限定🇭🇰就試下佢。我係接受到呢種味道,味道似腐乳走辣,比較奶香。但隔離位接受唔到,覺得太漏。我覺得炸雞配搭鹹辣味會比較夾。🥥金羅漢果海底椰 (熱)$ 2️⃣2️⃣隔離位話呢杯野係成餐飯個味道最好既🥲海底椰切片,溝埋羅漢果,唔太甜,又滋補~🍻柚香啤酒 $4️⃣2️⃣無咩柚香味既啤酒,好彩都唔係太甜,即係普通啤

🥘老媽秘製麻辣鍋 $1️⃣1️⃣8️⃣

🍜川味紅燒半筋半肉牛肉麵 $7️⃣2️⃣

🐓 豆乳香香雞 $5️⃣2️⃣

🥥金羅漢果海底椰 (熱)$ 2️⃣2️⃣

🍻柚香啤酒 $4️⃣2️⃣
無咩柚香味既啤酒,好彩都唔係太甜,即係普通啤😂

中伏指數: 💣💣💣