2024-12-23 0 瀏覽
鐘意打邊爐嘅我 當然吾會放過寒冷天氣打邊爐嘅機會😜 而今次我就同女朋友黎到旺角荷李活商業中心牛大人分店😆🍀120分鐘日本A4黑毛和牛火鍋放題我地揀左日本A4黑毛和牛火鍋放題 依個套餐包左每人兩粒澳洲M9和牛牛丸🧆 同埋海鮮拼盤🦪 上枱個下見到已經充滿食慾🤤 湯底我地揀左魚白湯三文魚豆腐鍋 湯底清甜 好適合淥海鮮同埋靚牛😝 其中一個好吸引嘅熟食 係三種吾同整法嘅鮑魚😚 分別有炭燒鹽蔥鮑魚 柚子燒汁鮑魚 仲有古法醉鮑魚 超級正🤩 靚牛方面 日本黑毛和牛A4+嘅牛肉味好濃厚 而且入口即化 好好食🥰 美國SRF極黑牛好有嚼勁 牛肉味香濃🐮 伊比利亞黑毛豬梅肉肉質新鮮 有咬口又豬肉味香濃🐷 海鮮都有幾多選擇 大路野絕對有得食 而且好新鮮🐟 我地仲叫左杯鬼佬涼茶 好爽呢🍺 最後當然吾少得任食嘅Häagen-Dazs同埋MOVENPICK雪糕 作為結尾當然吾少得🍦 好飽好滿足🩵

🍀120分鐘日本A4黑毛和牛火鍋放題