2024-01-26
好耐冇食放題啦,估唔到依家仲有得食埋燒榴槤,身為榴槤迷既我梗係唔執輸要去試吓‼️極品金枕頭燒榴槤真係燒過既榴槤係唔同啲,味道更加濃郁,而且暖暖地又香軟甘甜,重點係可以任食真係好抵😚刺身本人比較中意食甜蝦、大赤蝦同帶子,食落幾鮮甜😍帶子厚切得黎有口感,而甜蝦同大赤蝦大隻得黎鮮味十足,忍唔住Encore多次😆壽司及卷物種類繁多,有芝士軟殼蟹同芝士鰻魚玉子等等,都好有創意🤩我都係比較中意海膽手卷,海膽鮮甜又唔腥,細細件得黎一啖吃落去好滿足,十分推介👍🏻串燒鹽燒海蝦真係唔錯,估唔到經過簡單既鹽燒處理後,都保留到海蝦既鮮味同彈牙口感,正👍🏻熟食好有驚喜🥳尤其係避風塘炒魷魚超有鑊氣,而且辣辣地好惹味😍仲有燒廣島蠔都好有水準,保持到海鮮既鮮味,我最愛既燒菠蘿都好甜,甜到要食多幾舊😋
極品金枕頭燒榴槤
刺身