2022-10-14
再食coffee academics今次食西西里🦀🍝加杯沖繩咖啡☕呢間食物質素都有保證嘅,🦀🍝足料,條條掛汁入味😋沖繩咖啡反而係覺得無咁好飲,咖啡有d淡,面頭焦糖又特別少,基本上我次次都係飲呢杯,所以一飲就覺得有d唔同😅K11 musea 真係令人覺得好似去左旅行咁😅好香,好舒服,好大💜●‿●💜🏡:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻😋:👅👅👅👅💵:230🚶🏻♀️:🙋🏻♀️🙋🏻♀️🙋🏻♀️🙋🏻♀️#hkfoodieblogger #hkfoodies #hkfoodlover #hkcafehopping #hkcafes #hkcafelover #coffeelover #香港食好西 #香港美食 #香港吃貨 #香港咖啡店 #香港咖啡 #咖啡日常 #香港美食指南 #香港小食 #hkcoffee #hkcoffeeshop #尖沙咀美食 #尖沙咀cafe #尖沙咀咖啡店
今次食西西里🦀🍝
加杯沖繩咖啡☕
呢間食物質素都有保證嘅,🦀🍝足料,條條掛汁入味😋
K11 musea 真係令人覺得好似去左旅行咁😅
好香,好舒服,好大