2014-07-11 2094 瀏覽
父親節個日我同呀妹諗住請成家人食返餐自助餐,點知唔嗲唔吊之下,好多酒店buffet都full哂… 無意中發現珀麗有個lunch buffet, 一於膽粗粗試下啦!Lee個lunch buffet係半自助形式,有一set主菜,再加一d自助既野食,本身以為實冇乜選擇,但估唔到都幾多野食,仲幾好質素添!!主菜有幾個選擇比你揀,我就揀左魚柳,雖然份量唔大,但味道幾好,香脆得黎又唔油膩!而且個汁配搭得好好!食完仲未夠喉,好彩仲有d自助野食!自助既lunch buffet有飯、餸、甜品、壽司、刺身、沙律、湯等等,都幾多選擇ga!d三文魚刺身勁肥美,又鮮甜!!d海螺同蝦都好鮮味,一d都唔腥!!令我意外既係竟然有芝麻糊,哈哈,大大一盤任食,第一次係buffet見到有芝麻糊,都幾正ga!!野飲選擇就唔算好多,正正常常既橙汁、蘋果汁、咖啡、荼個d都有!題外話,去廁所時見到個窗係落地玻璃,景觀雖然係樓景,但都幾開揚ga,環境干淨舒服! 總括而言,Lee餐lunch buffet絕對值回票價啦!!
自助既lunch buffet有飯、餸、甜品壽司刺身、沙律、湯等等,都幾多選擇ga!d三文魚刺身勁肥美,又鮮甜!!d海螺同蝦都好鮮味,一d都唔腥!!
父親節