2019-07-07 54 瀏覽
今日約咗個fd打邊爐,大家都係旺角附近做嘢,所以就揀咗依間,我哋揀咗牛肩肉加刺身套餐($198)。首先上嘅係刺身,賣相正常,味道幾好,三文魚刺身都唔會太薄。另外,呢度有嘢飲放題,呢度嘅嘢飲都係即整嘅,有梳打,乳酸,花茶,沙冰,奶昔等等。由於我病病地,所以我淨係試咗個金橘檸檬同埋洛神花茶。兩杯都唔差,放題水平黎講係above average。講講主食先,我地叫咗個牛乳湯底,真係有陣奶味。出面就有好多唔同嘅嘢食,係任夾嘅。一開始Standard會上咗每人一碟豬牛雞先,豬同雞正正常常,我同個fd主要食牛,色水唔差,都好有牛味,我地refill個陣整係加左牛。總結:野飲方面比較有驚喜,多選擇又唔錯。野食正常,上菜速度唔會慢,下次再黎會試磯燒。