算了吧,一直聽到你門的食評多數是人為控制,現在終於明白了你們的運作,以後也不會再在這裡寫食評,反而在forum上寫自由很多,再見~原本唔想寫食評, 但係真係未試過咁差. 先前見團購有就買黎試下啦, 點知奶野, 話就話"嚐盡招牌流汁生煎包、脆皮鍋貼、豆漿,榮膺2012年《新假期飲食一番》全港必吃食店", 點知生煎包又細粒無汁, 脆皮鍋貼D皮好硬, 生煎包唔好諗住好似以前食個D大大件又熱辣辣咁, 只係比雲吞大少少, 見佢間舖無人, 諗住係堂食快快脆脆食完就算, 點知唔可以, 個場無人好心就俾人坐係到食下有D人氣啦, 咁算囉, 我囉出街食, 仲有一張Coupon, 真係好後悔買兩張

2013-02-28
2 分鐘 (外賣自取)
用餐優惠
團購