2023-01-05 92 瀏覽
👩‍💻上網見到餐廳有優惠,就決定屋企人既生日飯係呢到食。餐廳環境古色古香好有韻味。🏮🪄招牌避風塘炒辣蟹:滿滿的避風塘,蟹肉炒到好入味夠晒火喉,辣得來好惹味。🪄椒鹽焗魷魚:椒鹽味道好香口惹味,魷魚切得幾大嚿都幾均等,口感爽口彈牙。💯🪄招牌蟹油炒麵:看似簡單但食落口好香蟹味,用上蟹嘅精華製作嘅蟹油。🪄油鹽水浸蜆:用最簡單嘅煮法帶出蜆嘅鮮甜味,😋蜆肉雖然唔大粒但係勝在夠肥美。🥰🪄馳名沙拉骨:顏色色彩繽紛又紅又綠,菠蘿咕嚕肉炸至好香口,醬汁味道偏酸好開胃。😋🪄辣酒煮花螺:辣酒好出色令花螺味道提升,好少食花螺嘅我都忍唔住食多幾粒。😍🪄美國薑蔥生蠔煲:生蠔非常肥美,用薑同蔥煮可以祛除生蠔的腥味。🪄豆豉鯪魚油麥菜:估唔到豆豉鯪魚同油麥菜又真係幾夾,油麥菜幾新鮮幾甜。🤩🎏六個人都食得好滿足,埋單仲有85折優惠,真係好抵食。💕

🎏六個人都食得好滿足,埋單仲有85折優惠,真係好抵食。💕