2023-12-18
餐廳入口係古代嘅背景,可以換衫打卡😂😂嘉慶椰子藏雞濃湯鍋見其他人影呢個相好靚,估唔到現場睇更加靚🥹!加咁乾冰令到上鍋時充滿仙氣,乾冰份量應該都多,足足成分鐘。一上嘅時候已經好濃嘅椰子味,剪開腐皮後入面包住好多雞,啲雞係生雞所以一直要煮耐啲!記得要飲湯,煲過湯後椰子味又重又甜🥹🥹,飲咗兩大碗!本地牛頸脊騸牯牛肉(限定)(細)牛肉好靚,肉味香濃,份量兩個人食都足夠,厚度切得剛剛好,大約煮15秒好快熟。滾得囍餃子拼盤十粒朋友作為餃子達人,表示可以一次過食五款餃好正!最特別應該係馬蹄冬菇豬肉餃,口感豐富😋滾得囍豊盛雜菜拼盤入面係裝得好實好滿,而且有好多款唔同嘅蔬菜,有驚喜!黃金雙拼(秘製鹹蛋黃醬)超級邪惡😈😈😈!炸響鈴同炸魚皮配上秘製鹹蛋黃醬,又香又脆!白牛柏葉唔洗特別介紹🤣打邊爐必食竹蔗茅根一渣藍妹生啤500mL邊爐當然最開心要啤一啤,但我唔舒服唯有飲竹蓆茅根,竹蓆茅根好足料!
嘉慶椰子藏雞濃湯鍋
本地牛頸脊騸牯牛肉(限定)(細)
滾得囍餃子拼盤十粒
滾得囍豊盛雜菜拼盤
入面係裝得好實好滿,而且有好多款唔同嘅蔬菜,有驚喜!
黃金雙拼(秘製鹹蛋黃醬)
超級邪惡😈😈😈!炸響鈴同炸魚皮配上秘製鹹蛋黃醬,又香又脆!
白牛柏葉
唔洗特別介紹🤣打邊爐必食