2012-07-16 12 瀏覽
其實一年之前已去過一次. 果次就唔係咁好食, 同埋覺得d位好迫. 之後見有做groupon, 見平平地(唔使$100一個2人take away set)就try多一次,有一日去到想換, 佢又話冇乜又話冇物, 我話咁你是但轉第2d野比我啦, 佢又話唔得, 好似喝狗咁打發我走, (嘩, 好彩我住太子啫, 如住好遠的人去到話冇得食咪好慘!)(當日間野真係仲有一個女士話佢由好遠來, 都係冇得轉換, 後來佢地吵起上來)之後有日下午去, 有得換了, 但個staff 同女boss都係態度好差, 我覺得佢地覺得我是乞衣乞佢食咁...都算數了,回到家, d生煎包根本唔熱又硬同冇汁, wo貼都如是,2碗麵一味得個咸, 咩味都冇, 仲有聞到好似有d酸叔味, 令我回想到大6果d頭髮豉油!仲有個豆沙wo餅好似是油浸了2-3日, un到好似我對生膠鞋的鞋底一樣..口水雞又好似係d雪藏雞就咁放微波爐叮完之後沖沖水, 在面頭淋d汁咁,完全除了雪味同埋好似蘇丹紅果d沒味而乸喉的辣油外, 簡直食不知並味!全餐只有2杯豆漿是沒事的...呢間野, 以後唔好話團購, 我應該唔使 $ or 貼 $都唔會去!(除非本身有自虐狂)
有一日去到想換, 佢又話冇乜又話冇物,
我話咁你是但轉第2d野比我啦,
佢又話唔得, 好似喝狗咁打發我走,
之後有日下午去, 有得換了,
都算數了,
回到家, d生煎包根本唔熱又硬同冇汁,
wo貼都如是,
全餐只有2杯豆漿是沒事的...
(除非本身有自虐狂)
題外話/補充資料: 呢間野如果要係咁做團購拉客? 為左不根冶曼基本問題... 食物唔掂d人唔會有下次 態度唔掂, 即使食物好食都唔會有下次, 既然食物同態度都唔得, 又冇心做, 不如退位讓賢啦! 咁就唔使成日咁唔開心, 拎客人來發洩來罵啦!
外賣自取
$50 (其他)
用餐優惠
團購