2024-02-29
同朋友突然好想食德國豬手 就決定黎試下~見到佢個餐幾抵 係$468+1 set for 2 我地就叫左試下!首先係沙律吧,勁多款野食簡,有凍蝦,mussels,煙三文魚,hams,唔同既沙律菜!蕃茄同沙律菜都勁fresh , 凍蝦同mussels都新鮮,前菜都咁豐富😍佢仲有hot dish 簡,有德國式燴牛肉,燒豬腩肉,pizza, 焗芝士雜菜,仲有德國腸😝德國腸都有兩款 ,真係每樣都想食,勁吸引 味道都相當出色😋😋每樣都值得食 黎到主菜 德國豬手😍😍超級大隻仲有薯角真係見到個賣相都留哂口水😝豬手皮燒得相當香脆, 豬手肉既分量有好多,真係啖啖肉!呢個真係signature 必點😋😋最後仲食左生果 相當滿足🤣西瓜好甜甜品蛋糕真係飽到試唔到🥹要下次再試呢個set相當抵食 有沙律 hot dish 有湯 有豬手 有野飲 真係值回價錢😝超級滿足!我一定會為呢個set再番黎!
德國腸都有兩款 ,真係每樣都想食,勁吸引
味道都相當出色😋😋每樣都值得食
真係見到個賣相都留哂口水😝