估唔到舊區附近會隱藏住一間環境咁靚嘅餐廳😮呢日影完相穿過歷史悠久嘅西環邨就發現呢間擁有開陽闊大有outside坐位既餐廳,就係咁就吸引咗我哋入去啦😆餐廳空間真係超大,令人感覺好舒適,樓底好高,內裏充滿打卡位,而且重有個鞦韆響度可以影靚相🤩兼且有幾張大梳化位打卡又靚又舒服🌀Mexican Quesadilla呢個墨西哥餡餅個雞肉有少少香辣,入面仲夾住好多芝士架😍好正呀!配埋Sour cream 同蕃茄粒一齊食味道平衡清新🌀Golden Crab Yolk spaghetti醬汁好Creamy 豐富,每一啖都食到有滿滿既蟹黃🤤意粉帶煙韌軟硬好適中👍🏻好食吖!!🌀Mango Napoleon 呢個芒果拿破崙必食😋造型擺盤好靚之餘,酥皮好鬆脆,切落去勁脆既聲好醒神🤣面層嘅芒果粒好甜吖!good👍🏻吉士醬做得亦好好,香滑唔會太甜,勁好食❤️🌀 passion fruit Mojito Mojito 平時就飲得多啦!但熱情果既Mojito 就比較少見,估唔到熱情果又幾夾到薄荷葉喎,甜甜酸酸,又Fresh又好飲😋見到有個Candy Corner,就連小朋友都照顧周到👍🏻其實我哋大人都好鍾意🙊
估唔到舊區附近會隱藏住一間環境咁靚嘅餐廳😮
🌀Mexican Quesadilla
🌀Golden Crab Yolk spaghetti
🌀Mango Napoleon
吉士醬做得亦好好,香滑唔會太甜,勁好食❤️
🌀 passion fruit Mojito

• Mango Napoleon