2024-03-23 1978 瀏覽
今次同朋友食個超高質的dinner😆餐廳位於堅尼地城,室內空間極大,座位闊落,坐得好舒服,仲有好大個打卡千秋😍HARUKA APPLE CRAB SALAD $138呢款蘋果蟹肉沙律的擺盤極精緻😍青蘋果都幾香甜,蟹肉的份量都幾多,伴碟的西芹同乳酪都幾特別。HAMACHI CEVICHE $148呢款前菜勁有驚喜,泰式醃油甘魚,油甘魚勁正,好鮮味,墊底的牛油果好軟腍,配埋酸酸辣辣的sauce ,真係非常好食👍🏻SPARE RIBS $278豬肋骨燒得好軟腍好juicy😆燒烤醬都好正,又夠哂大份,認真唔錯。沙律菜同熱帶水果mix埋,甜甜哋又辣辣哋,好惹味🤩CRAB MEAT & AVOCADO RISOTTO $188魚子同蟹肉的份量都有好多,risotto質地唔太硬,牛油果煮得好creamy,一齊食時魚子的鹹味帶起咗成個risotto的味道,好食😋MANGO NAPOLEON S88拿破崙好酥脆,中間的cream唔太甜,反而突出咗拿破崙的牛油味。水果全部都好香甜,尤其係芒果,好甜好好食🥰ORANGE STRAWBERRY SUMMER DRINK $68味道酸酸甜甜,都幾特別。CUCUM

HARUKA APPLE CRAB SALAD $138

HAMACHI CEVICHE $148

SPARE RIBS $278

MANGO NAPOLEON S88

味道酸酸甜甜,都幾特別。

CUCUMBER MOJITO $58
飲落好fresh,好有青瓜味。

Chill and Grill (西環)
西環堅尼地城加多近街57號地舖

*上述文章只供參考及以當時價格為準
2024-08-09 273 瀏覽
餐廳環境好靚,一入門口有兩個櫃係自家種沙津菜係好特別嘅打卡位,仲有個枱仔俾小朋友拎糖食🥰(唔知使唔使加錢)另外枱櫈都好濶落,坐得好舒服☺️先黎個頭盤,蒜蓉汁蝦&帶子帶子煎得好香口,蝦都好爽脆☺️初初望落個包以為係好硬好乾原來唔係,係好軟熟好有麥香,點埋個蒜茸汁好好食 😌因為唔飲得酒,叫左個熱情果奶昔,酸酸甜甜平衡得好好 😚主菜揀左個封門柳,叫左3成熟,熟度控制得好好,外層焦香,裡面嫩滑,牛味好濃 🤤值得一提,配菜有一整個青椒,食落好香辣🤣 用黎送酒應該幾好甜品叫左個芒果拿破崙,呢個好好食!🤤 啲cream唔會太甜,個酥皮係勁香牛油味又香甜🤤夾埋酸甜嘅芒果真係好好食 🤤
另外枱櫈都好濶落,坐得好舒服☺️

先黎個頭盤,蒜蓉汁蝦&帶子
帶子煎得好香口,蝦都好爽脆☺️
初初望落個包以為係好硬好乾
原來唔係,係好軟熟好有麥香,點埋個蒜茸汁好好食 😌

因為唔飲得酒,叫左個熱情果奶昔,酸酸甜甜平衡得好好 😚

值得一提,配菜有一整個青椒,食落好香辣🤣 用黎送酒應該幾好

2024-08-06 248 瀏覽
一家高質西式餐廳,提供食材新鮮、用餐環境舒適、服務周到的用餐體驗。食物相當美味, 加上室內空間寬敞,位置超多。對於喜歡高級西餐的朋友來說,這應該是個不錯的選擇。餐廳也提供了一些特色小吃。整體來說,這家餐廳可以提供令人難忘的用餐體驗,值得一試。餐廳位於堅尼地城站附近,乘搭港鐵只需5-8分鐘即可抵達。點了3樣菜dinner set1. 美國封門柳肉質鮮嫩可口,帶有適量醬汁調味,既不會過於油膩,又能凸顯原料本身的鮮美。2. 羊膝經過慢煮後肉質軟嫩多汁。醬汁濃郁,融合了羊肉本身的香氣,令人回味無窮。搭配的青菜和馬鈴薯也恰到好處3. 芝士焗蠔芝士焗蠔香氣四溢,口感十分誘人。表層的焗芝士呈現出金黃酥脆的質地,口感濃郁。

餐廳位於堅尼地城站附近,乘搭港鐵只需5-8分鐘即可抵達。

點了3樣菜dinner set

1. 美國封門柳

2. 羊膝

3. 芝士焗蠔
2024-07-30
2024-07-29 356 瀏覽
燒牛肉芒果沙律:芒果令炎熱夏天帶起食慾。再加上牛肉鮮嫩 五花肉煎帶子配南瓜蓉:想不到風味口感會十分夾。而且南瓜蓉够creamy 黃金蟹黃意粉:香濃再配啖啖蟹黃美國封門柳: 肉質嫩滑。而且唔鞋口而且有幾款不同的啤酒,沙冰,甜品。真係好岩一家人去食。照顧大家需求❤️❤️去堅城除了樹牆打卡外。附近都有一間Chill and Grill ,而且適合一家人。小朋友可打卡千秋和糖果區。再加上餐廳食物款式也多。值得一食❤️❤️

燒牛肉芒果沙律:芒果令炎熱夏天帶起食慾。再加上牛肉鮮嫩

黃金蟹黃意粉:香濃再配啖啖蟹黃
美國封門柳: 肉質嫩滑。而且唔鞋口

2024-07-25 486 瀏覽
幾鐘意堅城既Chill and Grill ,因爲都幾kids friendly ,有candy bar 又有千秋,阿仔又食得好開心❤️燒牛肉芒果沙律:厚切的燒牛肉帶有微微的香煎香氣,肉質鮮嫩多汁,👦🏻食左勁多 五花肉煎帶子配南瓜蓉:連平時唔食帶子既👦🏻都食,因為帶子配五花肉、煎香口感度大增美國封門柳:美國封門柳厚實得來,七成熟也十分之淋,肉質够濃郁黃金蟹黃意粉:滿滿的蟹黃濃郁香甜,成碟意粉👦🏻食朱古力心太軟:外層酥脆微焦的蛋糕外殼,成功包裹住內裡柔軟濃郁的朱古力心,👦🏻又反而食晒雲利拿雪糕🍧🐷就飲Stella 啤一啤,我就同👦🏻飲chocolate milk shake ❤️

黃金蟹黃意粉:滿滿的蟹黃濃郁香甜,成碟意粉👦🏻食

估唔到舊區附近會隱藏住一間環境咁靚嘅餐廳😮呢日影完相穿過歷史悠久嘅西環邨就發現呢間擁有開陽闊大有outside坐位既餐廳,就係咁就吸引咗我哋入去啦😆餐廳空間真係超大,令人感覺好舒適,樓底好高,內裏充滿打卡位,而且重有個鞦韆響度可以影靚相🤩兼且有幾張大梳化位打卡又靚又舒服🌀Mexican Quesadilla呢個墨西哥餡餅個雞肉有少少香辣,入面仲夾住好多芝士架😍好正呀!配埋Sour cream 同蕃茄粒一齊食味道平衡清新🌀Golden Crab Yolk spaghetti醬汁好Creamy 豐富,每一啖都食到有滿滿既蟹黃🤤意粉帶煙韌軟硬好適中👍🏻好食吖!!🌀Mango Napoleon 呢個芒果拿破崙必食😋造型擺盤好靚之餘,酥皮好鬆脆,切落去勁脆既聲好醒神🤣面層嘅芒果粒好甜吖!good👍🏻吉士醬做得亦好好,香滑唔會太甜,勁好食❤️🌀 passion fruit Mojito Mojito 平時就飲得多啦!但熱情果既Mojito 就比較少見,估唔到熱情果又幾夾到薄荷葉喎,甜甜酸酸,又Fresh又好飲😋見到有個Candy Corner,就連小朋友都照顧周到👍🏻其實我哋大人都好鍾意🙊
估唔到舊區附近會隱藏住一間環境咁靚嘅餐廳😮
🌀Mexican Quesadilla
🌀Golden Crab Yolk spaghetti
🌀Mango Napoleon
吉士醬做得亦好好,香滑唔會太甜,勁好食❤️
🌀 passion fruit Mojito

• Mango Napoleon
  • 黃金蟹黃意粉
2024-07-20 371 瀏覽
今次揀左好高質嘅西餐一齊傾計食飯🍽️餐廳位置係堅尼地城站行過去5-8分鐘左右餐廳有室內同埋室外位置,室外仲可以帶寵物tim~🥰歐陸工業風嘅裝修令人有種好舒服嘅感覺,入面座位寬敞,仲會有bb凳好貼心👍🏻門口位置有個小小Candy corner🍬仲有個靚靚千秋打卡位🌸天氣咁熱🥵飲品我揀左椰子飄香🥥,好香椰子味仲帶左微微嘅菠蘿香味🍍,夏天飲真係好解暑,好清爽嘅感覺😌日本青森王林蘋果蟹肉沙律評分:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻青森王林蘋果中間每層夾住蟹肉沙律,蟹肉沙律配埋爽甜既蘋果,每一啖都好有口感,好match好特別🍏泰式雞肉芒果沙律評分:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻沙律菜加上左洋蔥絲、青瓜、車厘茄同芒果粒🥭烤雞肉好嫩滑小朋友都好啱食,仲有個泰式醬汁配比你,好fresh😋香燒蒜蓉大啡菇配忌廉菠菜苗評分:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻超級好食!!!大啡菇好juicy好多汁,好creamy濃郁既忌廉汁煮菠菜苗,每一啖都係好juicy,仲有好多芝士係焗完溶於面,真係令到整個口感昇華👍🏻五花肉煎帶子配南瓜蓉評分:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻擺盤已經令人垂涎欲滴🤤五花肉上面都有帶子,五花肉煎得好香口,半肥瘦既肉入口即溶,帶子煎到有脆邊😋黃
今次揀左好高質嘅西餐一齊傾計食飯🍽️
餐廳位置係堅尼地城站行過去5-8分鐘左右
餐廳有室內同埋室外位置,室外仲可以帶寵物tim~🥰
日本青森王林蘋果蟹肉沙律
泰式雞肉芒果沙律
香燒蒜蓉大啡菇配忌廉菠菜苗
五花肉煎帶子配南瓜蓉
黃金蟹黃意粉
評分:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
意粉嘅醬汁好creamy仲啖啖蟹黃,意粉口感軟硬適中,每條都沾滿醬汁,每啖都充滿蟹肉,令人一試難忘🤤
Grilled Chicken Breast
評分:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
烤雞胸肉質多汁嫩滑,外層燒成網紋狀視覺已經享受,配搭埋牛油果芒果salsa更加fresh,而烤薯菜亦令到主菜更豐盛😋
US美國封門柳
評分:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
5成熟嘅肉質亦都超軟腍,肉香緊緊鎖住,牛柳入口感juicy😋
芒果酥皮拿破崙
評分:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
看似簡單嘅甜品都係非常考功夫,每層酥皮夾住新鮮既芒果忌廉,酥皮香酥鬆脆,忌廉軟滑濃郁仲夾雜雲呢拿籽,令到整個甜品都有意想不到嘅驚喜🥰
意大利芝士蛋糕
評分:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
咖啡控必食🙈除左有咖啡味仲有淡淡嘅酒味😌tiramisu面頭有一球咖啡雪糕,口感好絲滑,仲有一層朱古力片,第三層就係cream cheese 口感綿密,香濃而甜度適中🤤🤤
2024-07-19 268 瀏覽
間唔中揸車經過西環呢間餐廳,都會俾佢粉紅粉藍嘅戶外空間吸引咗,仲要知道佢勁多打卡位,鞦韆啊,吧枱啊,月球燈呀,今日終於著得靚靚去打卡!室內空間真係超大,聽講有7000幾呎,坐得好舒服,menu野食飲品都好多選擇。Golden crab yolk spaghetti 好有驚喜,估唔到中式蟹皇配炒意粉又咁夾,味道好鮮甜惹味。 平時好鍾意食Chicken quesadilla呢個墨西哥餡餅,呢度個雞整得辣辣地,又幾特別。甜品都一樣出色,Mango nepolean個皮好脆,賣相一流,芒果酸酸甜甜勁新鮮。飲品叫左mixed berries smoothinies 同latte,兩杯飲品賣相都好靚,拎住周圍打卡勁有feel! 下次要再同姊妹一齊嚟!

2024-07-17 202 瀏覽
Happy dinner 🫶🏻 同bestie傾偈好地方西環又大又靚嘅餐廳 極度空間感平日晚上冇乜人 坐低非常之舒服 啲嘢食高質 又唔貴 可以慢慢坐服務態度好 👍🏻 超級值得推介Main : 🤍Pork Belly with scallop $168有大大粒嘅帶子on top! 好豐富嘅口感,不油膩。🤍Prawn & Scallop Risotto $188又大又新鮮嘅海鮮,配上意大利飯。材料豐富。🤍Sizzling Fajita With Vegetable $1584塊薄餅配上醬汁同埋炒好嘅蔬菜食,乳酪同埋蕃茄醬自己配合適量的比例,就算夏天食呢一個都唔會覺得冇胃口,好開胃!Starter :🤍Apple Crab Salad $148呢一個菜式好新鮮好清新,甜甜嘅果肉,加上蟹肉嘅鮮味,非常開胃,真材實料絕對推介。Desert :🤍Creme Brulee $88兩個人share都夠食,香濃。Drinks :🤍Smoothies with fruit $68🤍Strawberry Milkshake $78呢兩杯嘢充滿果香味同埋都好大杯
Happy dinner 🫶🏻 同bestie傾偈好地方
西環又大又靚嘅餐廳 極度空間感
平日晚上冇乜人 坐低非常之舒服
啲嘢食高質 又唔貴
可以慢慢坐服務態度好 👍🏻 超級值得推介

Main :
🤍Pork Belly with scallop $168
有大大粒嘅帶子on top! 好豐富嘅口感,不油膩。

🤍Prawn & Scallop Risotto $188
又大又新鮮嘅海鮮,配上意大利飯。材料豐富。

Starter :

🤍Apple Crab Salad $148

Desert :
🤍Creme Brulee $88
兩個人share都夠食,香濃。

Drinks :
🤍Smoothies with fruit $68
🤍Strawberry Milkshake $78
呢兩杯嘢充滿果香味同埋都好大杯

2024-07-11 253 瀏覽
堅尼地城高質西餐廳面積有成七千尺餐廳樓底都好高 環境舒服門口裝修以淺粉淺藍為主 好童話行入去充滿著田園氣息,感覺高雅仲有bar枱區、Candy corner同千秋位,打咭一流 😍🍤Garlic Prawn & Scallop Pot 蒜蓉炒海蝦帶子鍋非常推薦 份量充足既帶子同大蝦 海鮮新鮮而彈牙又大隻個sauce好惹味配麵包真係一流麵包夠脆,又有牛油香 🥩US hanging tender總共有三大塊牛扒,點了七成熟,肉質嫩滑有牛味,切開有肉汁,配上自家製醬汁👍🏻🐣Cream Brûlée焦糖燉蛋熱騰騰上枱,加上焦糖脆面,口感一流,又唔會太甜🥰🍓Mixed berry smoothies with yogurt 好味又健康 大愛~😍🌴Chill and Grill (西環)西環堅尼地城加多近街57號地舖
堅尼地城高質西餐廳
面積有成七千尺
餐廳樓底都好高 環境舒服
門口裝修以淺粉淺藍為主 好童話
行入去充滿著田園氣息,感覺高雅
仲有bar枱區、Candy corner
同千秋位,打咭一流 😍

🍤Garlic Prawn & Scallop Pot
蒜蓉炒海蝦帶子鍋
非常推薦 份量充足既帶子同大蝦
海鮮新鮮而彈牙又大隻
個sauce好惹味配麵包真係一流
麵包夠脆,又有牛油香

🥩US hanging tender
總共有三大塊牛扒,點了七成熟,
肉質嫩滑有牛味,切開有肉汁,
配上自家製醬汁👍🏻

🐣Cream Brûlée
焦糖燉蛋熱騰騰上枱,加上焦糖脆面,
口感一流,又唔會太甜🥰

好味又健康 大愛~😍

🌴Chill and Grill (西環)
西環堅尼地城加多近街57號地舖
2024-07-06
2024-07-09 237 瀏覽
之前約左成班靚媽一齊night out🥂 緊係要揀返間高質西餐嘆下😋 今次去咗西環 Chill and Grill 食西餐 地鐵站10分鐘內就到💕餐廳可以室內或者室外用餐 勁chill 😍 環境裝修好優雅而且空間寬敞 千秋位超打卡able💕 最估唔到有candy corner 啱哂一家大細🥗Haruka Apple Crab Salad青森王林蘋果橫超清甜😍 每層都夾住滿滿嘅蟹肉沙律🥗 蟹肉好鮮甜 配埋沙律同蘋果🍏 味道酸酸仲好爽脆 食落仲超開胃😋🥗Thai Chicken Mango Salad呢款泰式雞肉芒果沙律食落好清新而且好惹味🤤!沙律菜配🧅洋蔥絲🥒青瓜🍅車厘茄同🥭芒果粒 口感超豐富🥰 雞肉燒得剛好 肉質嫩滑☺️ 配埋酸甜帶果味嘅泰式醬汁 真係食唔停口!🥬Garlic Portobello with Creamy Baby Spinach呢個香燒蒜蓉大啡菇配忌廉菠菜苗做得好出色🥰 忌廉汁好濃郁😳 加埋芝士嘅咸香味 真係超配🫶🏽 菠菜苗同火箭菜雙重口感 大啡菇🍄‍🟫多汁嫩滑 真係好高質🐖Pork Belly & Seared Scallop五花肉都肥瘦均勻 食落好香口而且入口即溶😋

🥗Haruka Apple Crab Salad

🥗Thai Chicken Mango Salad

🐖Pork Belly & Seared Scallop
五花肉都肥瘦均勻 食落好香口而且入口即溶😋 每件都有一個帶子 成個菜式廿香氣四溢😍 南瓜蓉香甜美味再配埋玫瑰花瓣伴碟 散出淡淡既花香味🌹 簡單味蕾同視覺享受

🍝Golden Crab Yolk Spaghetti
意粉鋪上滿滿嘅蟹黃 味道超鮮美😋!啖啖蟹黃好有咬口 再配埋creamy嘅醬汁 真係好出色😳!意粉軟硬適中 食落好煙靭😋 真心真係一試難忘🥰

🐓Grilled Chicken Breast
烤雞胸燒到啱啱好 肉質軟腍☺️ 外層香脆 內層咬落仲好juicy😍 配埋牛油果同芒果沙律 食起嚟好清新 而烤薯菜同樣都煮得好誠意 真心一流🥰!

🥩US Hanging Tender
美國封門柳我哋揀左5成熟 牛肉多汁嫩滑😍 油花分佈平均 食落唔會好油膩 入口即融 牛味濃郁 真心食完仲想encore!

🥭Freshly Made Mango Napoleon
本身勁中意食拿破崙 呢個芒果酥皮簡單令我一試愛上!造型非常精緻🥰 酥皮香酥鬆脆 夾埋超香甜嘅粒粒芒果同忌廉 真係勁滋味🤩!

🍰Tiramisu Cake
好驚喜tiramisu上面有個超細滑既咖啡雪糕再夾上一層朱古力片 內層就係軟滑既tiramisu芝士😍 芝士同咖啡比例控制得好好😌 為成個晚餐畫上完美嘅句號🫶🏽

2024-07-08 210 瀏覽
老婆約埋成班媽咪朋友一齊lady’s night🥂搵咗間高質嘅西餐一齊食好野🤓🔸CHILL AND GRILL🔸餐廳位置近地鐵站,有室內同埋室外位置,工業風X典雅設計風格氣氛好好,坐位寬敞,仲有bar枱區、Candy corner同千秋打卡位🥰店員好細心為佢哋推薦左唔同菜式,簡直5星級服務,上菜又快又貼心首先頭盤:🔸Haruka Apple Crab Salad 日本青森王林蘋果蟹肉沙律🔸青森王林蘋果勁香甜又成厚片,夾住蟹肉沙律酸酸甜甜,好match好開胃🔸Thai Chicken Mango Salad 泰式雞肉芒果沙律🔸烤雞肉好嫩滑,泰式醬汁配合雜錦既沙律菜,連同洋蔥絲、青瓜、車厘茄同芒果粒等,夏天食就最正最好FEEL😋🔸Garlic Portobello with Creamy Baby Spinach 香燒蒜蓉大啡菇配忌廉菠菜苗🔸芝士香creamy濃郁既忌廉汁菠菜苗,放上大大隻大啡菇勁juicy,入口多層次必點菜式👍🔸Grilled Chicken Breast 烤雞胸🔸烤雞胸可以做到軟嫩多汁唔容易,烤得又香口,襯埋牛油果芒果爽口香甜,兩個字,出色!🔸Pork Belly &

首先頭盤:

🔸Grilled Chicken Breast 烤雞胸🔸

🔸Pork Belly & Seared Scallop 五花肉煎帶子配南瓜蓉🔸
無諗過每五花肉同帶子口,五花肉煎得好香口,半肥瘦五花肉同帶子都煎得非常香口,同南瓜蓉好夾,仲有玫瑰花瓣伴碟😻

🔸Golden Crab Yolk Spaghetti 黃金蟹黃意粉🔸
大啖大啖蟹黃意粉勁好味,creamy濃濃的醬汁,掛汁又美味,令人停唔到口,非常美味

🔸US Hanging Tender 美國封門柳🔸
5成熟美國封門柳,火喉剛剛好,因為阿女都係度,店員貼心將部份牛肉整成WELL DONE,等阿女都可以食到,比起味道,服務超過100分!牛肉外層嫩滑,牛味香濃超好味👍🏻

🔸Freshly Made Mango Napoleon 芒果酥皮拿破崙🔸

女性最愛甜品,一餐晚餐甜品好食成餐飯就完美呢兩款甜品都好出色,忌廉軟滑濃郁+芒果清甜,酥皮香酥鬆脆,勁好味

🔸Tiramisu Cake 意大利芝士蛋糕🔸

tiramisu最上層係咖啡雪糕,下一層係朱古力片,之後就係tiramisu芝士,濃稠軟滑的咖啡雪糕,多層次口感,每一口都係享受,好creamy又軟滑,大滿足!

服務101分!餐點又美味,絕對會再回頭!
環境又靚非常適合打卡、慶祝生日或紀念日嘅好去處!
  • 黃金蟹黃意粉
  • Tiramisu
  • 日本青森蘋果蟹肉沙律
  • 五花肉煎帶子配南瓜蓉
2024-07-05 192 瀏覽
Pork belly & seared scallop腩肉層層分明,再夾埋帶子一齊食,口感不會油膩,剛剛好Haruka apple crab salad青蘋果加蟹肉好新鮮嘅配搭,食完好開胃,這個必點!Prawn & scallop risotto大蝦好新鮮👍🏻配上帶子,意大利飯個醬汁好好食,啱晒最鍾意食飯的我🍚Sizzling Fajita (Vegetable)呢一道菜好有異國風情,有薄餡餅再配上酸忌廉茄汁碎,主食我揀咗蔬菜,淨係蔬菜夾埋醬汁一齊食都已經好豐富👍🏻Cream Brûlée焦糖燉蛋整得好好,熱騰騰上枱,加上焦糖脆面,口感一流,又不會太甜Smoothies飲品同朋友人叫咗一杯,芒果和士多啤梨,用料好足🍓🥭
Pork belly & seared scallop
腩肉層層分明,再夾埋帶子一齊食,口感不會油膩,剛剛好

Haruka apple crab salad
青蘋果加蟹肉好新鮮嘅配搭,食完好開胃,這個必點!

Prawn & scallop risotto

Sizzling Fajita (Vegetable)

Cream Brûlée

Smoothies
飲品同朋友人叫咗一杯,芒果和士多啤梨,用料好足🍓🥭
2024-07-05 201 瀏覽
堅尼地城有好多特色嘅餐廳,好多都有住特別嘅外國風情。而呢間餐廳就充滿著田園氣息,感覺非常高雅,設計極度有心思。門外仲有半開放式座位,好合適愛寵物嘅人士帶埋佢地既愛犬一齊嚟用餐!今日叫左Starter 🔹Pork Belly & Seared Scallop🔹Haruka Apple Crab SaladPasta 🔹Chili Prawn LinguineMain🔹Roasted Corn Fed Chicken (half)食物唔錯,前菜嘅Pork Belly & Seared Scallop,脆口又吾油膩!而Roasted Corn Fed Chicken更力驚喜,肉質非常 Juicy,又夠入味!喺合適情侶拍拖,慶祝生日或紀念日嘅好去處!
堅尼地城有好多特色嘅餐廳,好多都有住特別嘅外國風情。
而呢間餐廳就充滿著田園氣息,感覺非常高雅,設計極度有心思。

今日叫左
Starter
🔹Pork Belly & Seared Scallop
🔹Haruka Apple Crab Salad

Pasta
🔹Chili Prawn Linguine

Main

喺合適情侶拍拖,慶祝生日或紀念日嘅好去處!

2024-06-09