2025-02-25 0 瀏覽
丼造 Don Jo地址:禧利街27號富輝商業中心地下D號舖上環高質刺身飯,適合外賣,買返屋企或者辦公室慢慢品嚐,試過一次返唔到轉頭,已經做咗我首選飯堂,黎親上環都忍唔住食返依間刺身飯!性價比高,食材新鮮,刺身又好味,款式選擇勁多,一定有啱你一款既口味,鍾意食刺身飯唔好錯過今日同朋友一人嗌咗一個刺身飯,分別係:Salmon and Ikura DonSalmon and Ikura Don刺身飯,先講份量,係絕對足夠一個人既,仲會食得好飽!新鮮三文魚片色澤誘人,魚脂豐潤,搭配晶瑩剔透的鮭魚卵,口感鮮美爆漿,米飯溫潤,整體層次真係好豐富,海味十足!!!極上粒粒魚生丼Primer Sashimi極上粒粒魚生丼Primer Sashimi刺身飯,匯聚多款頂級魚生,例如肥美鮪魚、鮮甜海膽、彈牙甜蝦,每一口都食得好過癮!好似全身浸咗係海洋入面,被好多新鮮既海鮮包圍住!魚生新鮮細膩,米飯溫潤,搭配埋醬油與山葵海,真係令人回味無窮。講起都想再食👍👍
丼造 Don Jo
地址:禧利街27號富輝商業中心地下D號舖

今日同朋友一人嗌咗一個刺身飯,分別係:

Salmon and Ikura Don

極上粒粒魚生丼Primer Sashimi