2024-01-03 20 瀏覽
非常之肚餓😔太忙成日都無咩時間食野咁,發誓唔可以對自己係咁,真係是是但但搵間食左佢算,去左間拉麵舖😝亂打亂撞入去食,入面原來好鬼死靚,完全係日式既舖頭,雖然係一間細細地既舖,但入面都好靚唔錯,仲有一個大畫面可以欣賞☺️味增豬扒拉麵🙂味增豬扒拉麵,咁嘅組合真係太正喇😋!啱啱煮好嘅拉麵就咁浸喺味增湯底🍜,湯頭鮮味十足又唔會太鹹,啖啖都係滿足感👌。豬扒炸到皮脆肉嫩,再配上湯底嘅鮮香,咬落去簡直完美!😍仲有,啲配料都好講究,有青菜、玉米、蔥花,增添晒個拉麵嘅層次感🌿。每一啖拉麵同豬扒嘅組合都令人回味無窮🤤。食落唔單止暖笠笠嘅,仲會令人覺得精神百倍,真係食過就知🔥。味增豬扒拉麵呢個選擇,特別適合身處涼快天氣或者係需要食啲暖笠笠食物嗰陣🍲。每次食完之後,都總會覺得心滿意足,下次經過一定仲會幫襯,真係食貨們嘅福音呀💯!炸雞翼🙂點都要叫多份小食,炸雞翼好香,雞翼味濃郁,特別雞翼皮就更加香口,食到好乾淨,今餐非常滿意😎😎
味增豬扒拉麵🙂

炸雞翼🙂