2021-04-22 114 瀏覽
喺幾個月前已經mark定要黎食彩虹卷蛋🌈因為完全係我嘅顏色啊😍😍😍之後前排想去 但點知店員話我知係seasonal款式 冇咗😢喺我失望之際 佢哋inbox返我 話weekend有彩虹卷蛋🌈供應😋真係好好🥺所以 上星期我就狗衝去了🤤店舖位置較偏 喺小巷入面 就係喺啲五金舖、維修舖🧰中間開咗呢間小型coffee shop☕️舖位置較窄 都係得6個位 但如果入去只係飲杯咖啡☕️食件cake🍰是可接受的仲有啊 好鍾意舖入面嘅油畫🌂🐨🌈彩虹卷蛋 $63🍰價錢的確較貴😅😅味道係普通原味卷蛋 但賣相真係好吸引好治癒😍Cream係沾滿成個卷蛋 好食不過好heavy😂一定要配杯咖啡☕️😅☕️Flat White $40而家開始揀flat white唔揀latte因為前者嘅espresso重啲 冇咁多奶🥛好似冇咁肥仔🤣所以flat white係偏苦的☕️雖然只得一個店員 但拉花落足心機💗咖啡幼滑香濃 是一杯好咖啡💕餐廳名改得好好 果然飲完後 好想要numerous cups😍

仲有啊 好鍾意舖入面嘅油畫🌂🐨

🌈彩虹卷蛋 $63🍰