餐廳: 家傳滬曉
資訊:

2019-05-25 727 瀏覽
尋日一田大減價,晨早同媽媽出去掃貨,掃到餓就求其搵間野醫下肚☺️ 幾年冇食,呢間野都仲係咁多人本身諗住叫一個飯一個麵,但由於媽媽唔太餓,就叫左一個飯加一籠小籠包。石頭鍋菜粒牛肉炒飯一上菜嚇親我地,個飯大到差唔多有3-4人份量。個飯好好食,唔會好鹹,加上炒得好乾身,食到粒粒飯既口感。個石鍋夠哂熱,食到中後期有部份飯會變左飯焦,脆脆地仲好味。由於我地係叫lunch set, 仲包左兩粒小籠包,90蚊抵到爛啊另外加左籠小籠包,皮薄多汁 但略嫌啲肉有啲肥,口感有啲油膩,不過不失啦。以午市黎講,有套餐真係又好味又抵食啊。下次再去

石頭鍋菜粒牛肉炒飯

石頭鍋菜粒牛肉炒飯

另外加左籠小籠包,皮薄多汁
但略嫌啲肉有啲肥,口感有啲油膩,不過不失啦。

以午市黎講,有套餐真係又好味又抵食啊。下次再去