2021-10-27 234 瀏覽
到八木橋日式燒肉吃午餐🍽️, 位於旺角彌敦道700號T.O.P. This is Our Place 4樓409A & f409 B號舖, 地點非常方便。 店內燈光柔和, 播著輕快的音樂🎼🎵, 座位舒適。 店員服務有禮, 非常勤快收碗碟。之前食過午市買一送一很抵吃, 原來現在還做緊這個優惠 ~ 📍(霞 )燒肉放題$398。 先送上刺身盛合、熟成M5和牛西冷🥩、肉類拼盤🥓🍗🍗、比目魚西京燒和鮑魚, 然後可以在手機上用q r code落單。 刺身新鮮👍🏻, 和牛西冷煎起來多汁肉味重, 肉類拼盤的雞肉和豚肉都不錯, 比目魚西京燒肉質嫩滑很好味, 鮑魚彈牙有咬口, 其實份量都幾多, 食完之後再點其他食物。 款式特別多🤩, 我點了📍台式腸、法芥雞中翼、 秘製羊架、清酒煮蜆、廣島蠔、扇貝、虎蝦、牛油粟米粒、日本南瓜、黑糖燒蕃薯、冬菇、秋葵、青口和鹽燒青魚等等, 其實仲有好多選擇,不過一次過食唔曬, 唯有留待下一次吧! 推介羊架, 燒起肉質嫩滑, 令外牛油粟米粒都好好味。 然後還有天婦羅, 推介炸蝦多士, 香脆好味。 📍甜品有日本蕨餅、朱古力糯米糍、朱古力泡芙、雲呢拿泡芙、香蕉冰卷、 紅豆和果子和明月

(霞 )燒肉放題

款式特別多🤩, 我點了📍台式腸、法芥雞中翼、 秘製羊架、清酒煮蜆、廣島蠔、扇貝、虎蝦、牛油粟米粒、日本南瓜、黑糖燒蕃薯、冬菇、秋葵、青口和鹽燒青魚等等, 其實仲有好多選擇,不過一次過食唔曬, 唯有留待下一次吧! 推介羊架, 燒起肉質嫩滑, 令外牛油粟米粒都好好味。 然後還有天婦羅, 推介炸蝦多士, 香脆好味。 📍甜品有日本蕨餅、朱古力糯米糍、朱古力泡芙、雲呢拿泡芙、香蕉冰卷、 紅豆和果子和明月冰卷, 每款都有水準。 飲品在自助區, 我飲📍烏龍茶和龍井茶,兩者都不錯。

廣島蠔

扇貝和虎蝦

蔬菜類

清酒蜆

羊架

天婦羅

甜品

午市買一送一的優惠真是很抵👏🏻, 下次再約朋友來食過✌🏻。

2021-10-26
廣島蠔