2018-05-30 548 瀏覽
之前幾個朋友介紹話和牛燒·純好食,上網一睇,嘩,好貴呀!!!食牛x呢個價錢食,都食到反肚啦!所以一直收藏左都無食過~終於到左生日月,可以放縱下自己,食下肥野,又食下貴少少既野。最後決定中午食燒肉!😍😍😍仲有幾版,壽喜燒呀,刺身呀,唔逐一介紹啦~我地兩個人叫左《特選和牛肉眼,牛舌定食》前菜係麻醬沙律,中間果碟細細碟,有三塊豚肉,一塊miso soup, 半碗飯,一杯餐飲。飯係日本飯,煮得岩磨好,口感好好。和牛肉眼既雪花好靚,(唔厚,面積大)肥瘦均勻,入口即溶,有日本既感覺呀🤤牛舌少少咬口,薄薄的好快熟~佢個獨家醬超!級!好!食!起到畫龍點睛效果佢有一塊牛,左邊係上牛排骨,肥少少既,又係入口即溶好正!中間係肩眼肉,醃得岩岩好!右邊牛排肉,相對就遜色d啦~不過男朋友就話都好好食!overall都好好食!食完居然唔係好飽!本身我都唔算大食都只係岩岩好好食既野真係唔嫌多😂埋單加一要$700lunch 黎講都少貴(我好慳的),不過好味,間中一試好開心😃

仲有幾版,壽喜燒呀,刺身呀,唔逐一介紹啦~
我地兩個人叫左《特選和牛肉眼,牛舌定食》
牛肉眼,牛舌定食

三色和牛定食
佢有一塊牛,左邊係上牛排骨,肥少少既,又係入口即溶
overall都好好食!
食完居然唔係好飽!本身我都唔算大食都只係岩岩好
好食既野真係唔嫌多😂