2019-01-13 1130 瀏覽
有朋友係吳食肉,所以如果佢提議去食乜嘢我地都會就佢,通常外面食素,食齋,多數都係面筋,豆腐,菜,芋頭🐟之類既嘢,食完呢間真係估吳到素菜都可以做到甘出色,仲要食物個擺設完全吳似一般既素菜,有一碟仲好似去左食日本菜甘😂😂吳好以為就甘上去就有得食,都係朋友識得人卜位先有得食既私房素菜😅😅@餃子——需然全部餡料都係素菜做,(但一D都吳輸蝕用肉做既餃子,)湯仲好清甜@什錦拼盤—壽司,皮蛋子薑,熏蹄,沙律。壽司—-有D似食更日本壽司,好味👍皮蛋子薑——皮蛋又靚吳會有苦味👍素熏蹄——-食落去既味道直情同真熏蹄一樣甘好味😋😋😋😋😋沙律—用雲耳,青瓜絲,面頭用拆出來的柚子切左朵🌼,好味之餘,廚師仲好有心思😊@飯——用健康米做,食落口感好又健康☺️@素咖喱魚蛋牛丸——-全部味道真係好似食更真係魚蛋牛丸甘味,最好就係我吳食牛都可以食得😂😂😂@腰果🦐仁肉丁——-味道好味吳在講,用素都整得甘惹味👍👍👍@🐟—-用腐皮做既魚卷,真係好味到真係食更🐠甘好味😋😋😋食完呢餐素菜,真係吳知道素菜係可以整得甘好味,又特別,完全可以話係回味無窮👍👍✌️✌️😋😋坐既環境又舒適,招呼仲非常之好👍👍
@什錦拼盤—壽司,皮蛋子薑,熏蹄,沙律。
壽司—-有D似食更日本壽司,好味👍
皮蛋子薑——皮蛋又靚吳會有苦味👍
素熏蹄——-食落去既味道直情同真熏蹄一樣甘好味😋😋😋😋😋
@飯——用健康米做,食落口感好又健康☺️
@腰果🦐仁肉丁——-味道好味吳在講,用素都整得甘惹味👍👍👍
@🐟—-用腐皮做既魚卷,真係好味到真係食更🐠甘好味😋😋😋
坐既環境又舒適,招呼仲非常之好👍👍