2012-08-09 711 瀏覽
我又中伏!! 我唔會再買團購!! 先前見佢做團購, 見佢VIEW 靚同評價唔錯, 所以試下. 黎之前抱著好大期望, 其實我只係為長腳蟹而來. 但黎到見到的, 只有3 點蟹, 而且係BB, 連我呢個蟹痴都唔想伸手去攞 .... 可想而知佢地係幾唔吸引.至於其他冷盤, 生蠔, 青口, 蝦, 翡翠螺, 是有的. 但當中只有蝦是可取, 最得人驚係生蠔, 不是冷, 而是室溫的. 去到最尾 D 冰溶到7788, O個幾隻蠔O係D 水面, 感覺很差..... 魚生方面, 有三文魚 (80%), 吞拿魚 (10%) 及北寄貝 (10%) . 坦白說, 切工真的很麻麻, 唔似一般魚生切法. 我去到O既時候剛剛攞出黎, 夾左幾件, 之後已經無哂吞拿魚, 及北寄貝. 而三文魚我都無再食, 因為係室溫的, 而且對住電梯口, 一開門就係, 好似唔係好衛生, 同埋, O個盤三文魚, 由6:30 至9:00 都無再換過. 熱盤方面, 有湯, 飯, 魚, 菜, 其他就係將某D 冷盤煮熟, 麵括蝦及青口. 選擇不多. 唯一比較可取的是燒牛肉. 甜品方面, 雪糕櫃係PAPPAGALLO, 雪糕係唔係就唔知.
我又中伏!! 我唔會再買團購!!

先前見佢做團購, 見佢VIEW 靚同評價唔錯, 所以試下.

黎之前抱著好大期望, 其實我只係為長腳蟹而來.

唯一比較可取的是燒牛肉.

甜品方面, 雪糕櫃係PAPPAGALLO, 雪糕係唔係就唔知. 其他甜品我都無試, 其實我好鍾意食朱古力噴泉, 但睇落一D 都唔吸引. 因為 D 朱古力唔係瀑布咁流落黎, 只係得疏落O既幾條線流落黎, 要食, 就要浸最下面個盤O個D ><

生果方面: 西瓜是可取的.

總括而言, 買得團購, 我唔期望你會比額外O既食物我, 但至少都比返廣告提及O既野我. 佢原價 $398 一位, 當日有人WALK IN 坐低左, 行完一圈都離開了. 我唔知佢唔做團購, 佢會唔會比返 D 好D O既食物.

最後, 不得不提, 侍應服務很好, 但食物真的很差. 不會再來了~
感覺很差的噴泉.
2012-07-15
慶祝紀念