2022-12-15 458 瀏覽
作為play boy嘅我,最中意就係又食得又玩得。早幾日去左何文田同公司同事開party慶祝聖誕交換下禮物,比賽下賽車,玩得車一定唔少得經典對白「快極咪又係86」「我揸GTR我洗炒!」「你永遠都唔會夠我架FC鬥FC鬥FC鬥FC鬥鬥鬥…」大家點都要扮下杜汶澤,周杰倫,陳冠希,余文樂。除左賽車,同場仲有大量街機遊戲同埋冒險樂園先見到嘅遊戲都係場上一一提供,同埋唱K!小朋友都可以一齊玩,因為佢另設小朋友賽道,只要身高150或以下體重65以下就可以啦!講返食個方面,個到就屬於迷你自助餐,選擇唔太多,以西式同炸物為主。但質素的確不錯,可能選擇少所以就保持到質素,個人黎講,相對出色有意粉,雞翼,炸魚,同埋餃子。飲品就包汽水同檸檬水,選擇就臨嫌偏少。如果做返多少少野食同飲品提供,我相信佢可以愈做愈好。18 Challenge Cafe (何文田)何文田忠孝街60號愛民廣場2樓S1號舖舖味道:⭐️⭐️⭐️⭐️價錢:💰💰💰💰💰抵食指數: ⭐️⭐️

18 Challenge Cafe (何文田)
何文田忠孝街60號愛民廣場2樓S1號舖舖

味道:⭐️⭐️⭐️⭐️