2018-06-23 544 瀏覽
今日又黎到呢道食午餐,今日終於可以試到佢地既刺身飯 !! 睇住個 MENU 都諗左好耐 ... 食乜好 !! 好似咩都想試咁 ... 隻佬叫我唔好打佢果碗主義 .. 哼 !! 我呢類咁為食既人,梗係選個多野架喇 !! 特上丼 ~~~先黎左個前菜,有沙律冇咩特別 !! 但個湯好清甜 !! 好多鰹魚整既感覺 !!YEAH ~~ 個飯都真係好多唔同既野 !! 令到我最驚喜既係火灸左既紅三魚 !! 哈哈 ~~ 海膽勁甜,份量少左少少 (不過多多都唔夠,哈哈 ~~) 我用附上既紫菜整個手卷俾自己 ~~ 好開心 !! 明明 MENU 係甜蝦,黎到係牡丹蝦勁驚喜 !! 好甜同爽口 ~~ 油甘魚既肥美同帶子既甜 ~~ 個飯仲溝左飯素 ~~ 成件事加埋勁開心 !! 食食下仲覺得個飯唔多夠 ~~ 好多刺身係道 !! 哈哈 ~~隻佬叫既 三色丼 !! 我偷左佢個吞拿魚蓉食 ~~ 好夠油香 !! 呢餐午餐食得好開心 !!

我呢類咁為食既人,梗係選個多野架喇 !! 特上丼 ~~~

2018-05-26