2015-05-10
是日忙到甩䃙, 趕頭趕命要食個quick lunch, 一條友見到邊間多空位就衝入去, 估唔到有返咁上下質素ok唯一一樣野就係唔知點解個manager堅持要同我講英文但同其他客(i overheard him) 就講中文. anyways, 就係因為咁我就口快快咁話要still water而比佢哄左我30幾蚊包唔係行野, 入面係有洋蒽絲的, 感覺幾好 (唔記得照低)跟住到沙律其實............我冇諗過佢係一個咁greek salad既greek salad哈哈哈哈哈. 即係點? 即係我唔係太諗到點形容佢囉, 總之佢就係一個一望落去已經知佢係greek salad既沙律, 食完你會覺得, 係囉, 呢碟就係十分之咁typical 既 greek salad, 響外國叫個greek salad就係咁既味架囉到個baby lamb fillet唔需要多講, 我會recommend呢碟野. 唔會好so, 好嫩, 醬汁做得恰到好處, 其他菜都OK (其實伴菜呀mashed potato呀都唔會難食得去邊既).最後杯咖啡ok我明白餐廳係餐廳, 始終唔可以要求太高, 但杯啡真係有空間再好少少
包唔係行野, 入面係有洋蒽絲的, 感覺幾好 (唔記得照低)
跟住到沙律
到個baby lamb fillet
最後杯咖啡
埋單都係百幾蚊, 其實好抵!