2019-08-16
好似好耐冇出旺角行街啦,行完街搵野食下,友人想食燒肉,我又想打邊爐,上網見到呢間餐廳可以一次過滿足哂我地兩個,所以就去試下。一進餐廳,店員便為我們講解了收費,如果7點前離座或9點後入座都可享有85折。這裡的放題,會先送一份刺身俾你,如果想刺身也可以任食便+$88。每張枱都有打邊爐和燒肉的爐,岩哂我地兩個。刺身頭盤包括有三文魚、帶子、油甘魚、赤蝦、鮑魚和北寄貝,刺身都幾新鮮鮮甜!肉類有牛肉及豚肉,可以任叫,食完再跟店員講要幾多碟就可以了!個人覺得這裡的牛肉及豚肉打邊爐或者燒烤味道都有點不同,燒烤時肉味更出更juicy!蔬菜、丸類、海鮮、麵類也可以再出面的凍櫃自取,還有菠蘿同埋多春魚可以拎,用黎燒烤很惹味!這裡還有一些熟食,壽司、炸物、凍海鮮和小食可以拎。飲品也是任叫的,有很多不同種類的飲品可以揀。雖然看上去好似唔太多款式可以選擇,但可以一次過滿足打邊爐和燒烤的慾望,也不錯呢!
這裡的放題,會先送一份刺身俾你,如果想刺身也可以任食便+$88。 每張枱都有打邊爐和燒肉的爐,岩哂我地兩個。 刺身頭盤包括有三文魚、帶子、油甘魚、赤蝦、鮑魚和北寄貝,刺身都幾新鮮鮮甜! 肉類有牛肉及豚肉,可以任叫,食完再跟店員講要幾多碟就可以了!個人覺得這裡的牛肉及豚肉打邊爐或者燒烤味道都有點不同,燒烤時肉味更出更juicy! 蔬菜、丸類、海鮮、麵類也可以再出面的凍櫃自取,還有菠蘿同埋多春魚可以拎,用黎燒烤很惹味! 這裡還有一些熟食, 壽司、炸物、凍海鮮和小食可以拎。 飲品也是任叫的,有很多不同種類的飲品可以揀。