一鍋堂🍲✨#火鍋放題 @e_pot 火鍋🍲季節再度來臨!真系食到心滿意足!如果你想和三五好友一齊享受吃到飽!環境寬敞又乾淨,讓人感覺舒適,真適合聚會!🌟我試咗LV4 和牛海鮮放題套餐😊價錢只需$308/位,實在超值!湯底方面選擇左🤩椰子雞鍋🥘味道濃郁,雞肉的鮮香和椰子的香甜完美融合,令人食得津津有味!🥥🍲肉類方面日本黑毛和牛🐃肉質滑嫩,油花分布均勻,入口即化,超滿足!😍西班牙依比利橡果豬🐖香氣四溢,肉質鮮美,讓人一口接一口。羊腩煲🐐季節限定,羊肉煮得非常入味,嫩滑可口,湯底更是濃郁,令人回味無窮!🌿海鮮🦞大沙白和大蜆鮮甜可口,搭配湯底簡直完美!🦪新鮮龍躉片質感滑嫩,鮮味十足,讓人食得過癮!🐟自助區選擇也很豐富,小食和新鮮蔬菜應有盡有!小食方面,炸魚皮特別好味,香脆可口,絕對是我的最愛!🥳而且新鮮蔬菜擺放得整齊,像羽衣甘藍、豆腐等都非常新鮮,讓人食得安心。🥗飲品方面,他們有自家品牌的養生飲品,味道清新又好喝。我試咗鴨屎香檸檬茶酸酸甜甜,特別提神!另外好啤酒🍻人士呢度仲有三款不同牌子啤酒任飲雪糕方面Da Dino Gelato的雲利拿雪糕香濃可口,讓人一試成主顧!🍦另外仲有芝麻同抹茶味呀🍵
一鍋堂🍲✨#火鍋放題 @e_pot

我試咗LV4 和牛海鮮放題套餐😊
價錢只需$308/位,實在超值!

湯底方面選擇左🤩椰子雞鍋🥘

肉類方面

日本黑毛和牛🐃
肉質滑嫩,油花分布均勻,入口即化,超滿足!😍

西班牙依比利橡果豬🐖
香氣四溢,肉質鮮美,讓人一口接一口。

羊腩煲🐐

海鮮🦞

大沙白和大蜆
鮮甜可口,搭配湯底簡直完美!🦪

新鮮龍躉片
質感滑嫩,鮮味十足,讓人食得過癮!🐟

自助區
選擇也很豐富,小食和新鮮蔬菜應有盡有!

另外好啤酒🍻人士呢度仲有三款不同牌子啤酒任飲

雪糕方面

如果你想大快朵頤,快點約埋朋友來試試吧!💖
  • 澳洲M5和牛板肉