餐廳: 雅 ‧悠蔬食
資訊:

2024-01-10 40 瀏覽
呢度好近我公司,所以之前都嚟食過幾次,水準都好穩定,今次係第一次夜晚嚟食飯,菜式嘅選擇同中午好唔同,有機會食佢哋嘅出名菜式。前菜日本黑豆亞塔子黑木耳及豆絲粉皮,食落幾清新。香芒牛油果苜蓿手卷,都感覺到日式的味道。白松露椰菜花忌廉濃湯,冇黑松露味道濃烈,但都有好重嘅香菇味,湯底都幾順滑。和風黑松露扁意粉加吉列牛油果,吉列牛油果食落好似炸生蠔,中間食到一陣陣嘅鮮味。小食拼盤有齊5款食物,酥炸蒟蒻都係第一次食,識落都有少少層次口感。沙嗲串燒,佢哋嘅沙嗲汁做得好正宗,配合素串燒,好有馬來西亞沙嗲嘅風味。泰式如餅食落有少少似泰式蟹肉餅,都幾得意。

前菜日本黑豆亞塔子黑木耳及豆絲粉皮,食落幾清新。

香芒牛油果苜蓿手卷,都感覺到日式的味道。

泰式如餅食落有少少似泰式蟹肉餅,都幾得意。
2024-01-04