今日去左好耐冇行嘅深水埗西九龍中心,正係中午時份緊係上去8樓搵食!呢度真係乜野食都有,好推薦大家上嚟搵食,又吾貴,又大碟,今日呢間仲好好食,我覺得同出面尖咀出名嘅burger 店有得揮,價錢平一大折!呢間叫hunger burger !2個人食有2個小食又野飲都係百中多d蚊!好平!即叫即整!我嗌左 拉絲大啡菇牛堡同 焰辣雙芝士牛堡!先講菇那個!好多菇汁!同牛漢堡超夾嘅!仲有生菜蕃茄,呢個配搭冇得輸。另外朋友食嘅辣芝士牛堡都好特別, 好惹味, 麵包烤乾得好乾身脆口,好味!小食有四款選擇,我哋嗌咗兩款雞翼,單骨炸雞翼同埋香辣雞翼!炸雞翼好食,好似m記個隻雞翼仲要熱同脆,又加左 甜酸辣都好似,香辣雞翼都出色!仲保留肉汁!正!仲餐仲包左薯條汽水,食到勁飽,最後薯條都食唔曬 !好味抵食之選!