2009-09-03 101 瀏覽
第一次 o黎太平館, 目標係呢度 o既瑞士雞翼, 點 o左個 "招牌餐" 龍蝦湯 (前菜) --- 本身唔太喜歡 蝦沙律 (前菜) --- 都係咁 la 瑞士汁雞翼 --- o的雞翼係幾滑 o既 ........ 但係同翠華 o個個 $38 o既瑞士汁雞翼撈丁無分別, 翠華抵食好多 ~ 嘩哈哈 瑞士汁牛河 --- 濕炒牛河 o既做法, 瑞士汁偏甜, 食完雞翼再食牛河, 兩樣味差唔多 雪糕 + 餐飲 --- 甜品有三樣選擇, 雪糕球/ Jelly / 橙餅, 無咩特別呢個餐 o既主菜另外仲有瑞士汁乳鴿同干炒牛河可以選擇舊式扒房 o既感覺, 老一輩 o既伙計, 唔好預期有咩 service la ~ 哈哈總覺得 2 個人成四舊水食雞翼同牛河係有 o的貴 ~~ 個餐份量 ok, 兩個人可以食到好飽 ...... 因為今次得兩個人, 食唔到呢度 o既梳乎厘不過說實話, 食物無咩特別, 試過就算 la!!! P.S : 多謝 Calvin 請食飯

龍蝦湯 (前菜) --- 本身唔太喜歡
蝦沙律 (前菜) --- 都係咁 la
呢個餐 o既主菜另外仲有瑞士汁乳鴿同干炒牛河可以選擇

總覺得 2 個人成四舊水食雞翼同牛河係有 o的貴 ~~

不過說實話, 食物無咩特別, 試過就算 la!!!

P.S : 多謝 Calvin 請食飯

龍蝦湯