2011-05-20 41 瀏覽
老實講大坑的越式餐廳我地大部份都食過...唯獨e 間未食過見到有團購.. 咁咪買來試下點知失望到極點.. 總括來講就係食唔飽.. 明明見下面個食評D 相 份量都好正常.. 但係compare 返我D 相.. 真係明顯少law先來柚子蝦沙津味道合格春卷 失望之極... 我食左咁多次越南菜 未見個條春卷係淋o既!!!!! 粉卷亦只係一般再來2個粉 可以睇得好清楚 係水位明顯少過其他人ga ... 我睇隔離台碗都係去到條界.. 我地e 2 碗真係...... 可以見到雞絲少到咁... 我似食緊茶餐law..甜品 我見人地正價set D 甜品係好大份... 我覺得e 個團購餐總括來講就係找笨.. 份量唔止少正價set 一半 只係正價set 的1/3本來諗住叫青檸冰/龍眼冰 (+$8) 食到火火地都係 叫唔洗加錢的熱檸茶 .. 不過e 杯野D 茶好怪.. 唔係平時的紅茶.. 似普洱 e 間野真係唔會再去食.. 我去返火車頭好過
老實講大坑的越式餐廳我地大部份都食過...
唯獨e 間未食過
見到有團購.. 咁咪買來試下

先來柚子蝦沙津
味道合格

差 春卷係淋o既
本來諗住叫青檸冰/龍眼冰 (+$8)
e 間野真係唔會再去食.. 我去返火車頭好過

2011-05-18