一間專營台菜嘅「黑布小巷」就憑住佢帶你去台灣嘅味道👅同視覺享受👀,畀人一個深刻嘅印象。等我同你分享嘅體驗啦👇💓食物💓 5/5首先,我哋試咗「芝士蛋餅」🥞,蛋餅既芝士,仲一路熔化,配埋自家製嘅醬汁(咸咸甜甜),一試就好鍾意☺️其次,「台式肉蛋吐司」🍞幾乎係喺每一個台灣嘅早餐店都有得賣。新鮮嘅豬肉,配埋味道豐富嘅自家秘製醬汁,佢呢個既豬肉好明顯唔同,係比較tender,比較juicy,呢個係大大加分位!唔可以唔試嘅係「黑布台式香腸」🌭新鮮豬肉製成嘅台灣香腸,真材實料嘅美味😋極度Juicy最後,「花枝丸」🦑,配麻辣鬼椒粉,辣得剛剛好,口感豐富,超級爽滑彈牙🌸💗環境💗 5/5去到黑布小巷,座位舒適,燈光暖暖嘅,裝修又幾有feel。 💛💛💛💖服務💖 5/5服務上,我哋真係要大大讚揚黑布小巷👍!服務員超級友善💕好似朋友咁,親切,舒服,賓至如歸。一個滿足嘅午餐!😊😊😊
💓食物💓 5/5
💗環境💗 5/5