2024-06-12 516 瀏覽
成個疫情都冇黎過,今日趁端午節留港消費去葵芳廣場行下順便過黎食,4:15分去到大約都有八成人,坐低睇下menu,menu已經轉咗唔係之前嗰個,當然價錢亦都加咗好多,由於係假期所以米粉冇下午茶價,一碗米線最低消費50蚊其實都有啲貴,熱門嘅餸普遍都要加一兩蚊,凍飲再加三蚊,因為比較少食呢間所以價錢貴都可以接受,例牌都係叫返嗰2款炸豬扒麻辣湯底中辣,炸豬扒一樣咁好味,熱辣辣出來,不過好似深色咗少少,中辣唔算好辣,不過叫大辣就怕食得辛苦啲豬軟骨麻辣中辣,有三大舊豬軟骨,呢個份量幾足,豬軟骨 感覺骨部份都幾多,除咗白色嘅軟骨仲有啲似真豬骨嘅硬骨頭,但係家人都咬到我地兩碗米線底係一樣,但係撩落去好明顯一碗米線正常一碗米線少啲,凍奶茶凍檸茶都好好飲,應該係個茶底唔錯嘅關係,可惜叫咗少少冰都係正常冰量,加咗兩個小食,杏鮑菇豬肚絲,呢個比較鹹,下面有啲榨菜同韭菜墊底,太鹹都食唔哂,麻辣皮蛋醋味幾重,鍾意食醋應該覺得幾好味呢間餐廳座位中間依然有隔板分隔住幾細心,呢個係加分位
呢間餐廳座位中間依然有隔板分隔住幾細心,呢個係加分位
2024-06-10
$63.5 (下午茶)