2024-06-07
今日同朋友去咗旺角嘅茶聊食生日飯,呢間餐廳主打西式料理,環境舒適,服務周到。我哋叫咗以下幾款菜:皇牌牛肉漢堡配頂級西班牙伊比利風乾火腿、凱撒沙律及薯條:牛肉漢堡扒非常厚身,肉質鮮嫩多汁,牛味濃郁;伊比利火腿鹹香惹味;凱撒沙律清爽可口;薯條炸得金黃酥脆。海皇櫻花珍寶巨蝦配龍蝦忌廉汁手工闊條麵:呢款蝦嘅份量好足,蝦肉鮮甜彈牙,龍蝦忌廉汁味道濃郁,與闊條麵非常合襯。闊條麵煮得軟硬適中,口感Q彈。宇治抹茶忌廉牛油酥配雪糕:牛油酥酥脆可口,抹茶忌廉味道香濃,與雪糕搭配在一起,冷熱交融,口感豐富。TEARAPY ICE BEAR COFFEE:呢杯好得意,熊仔咖啡,先加咖啡後加奶,味道香濃,奶味十足,打卡一流!髒髒紫薯鮮奶(沙冰):呢杯沙冰紫薯味濃郁,口感幼滑,啱晒紫薯控。
我哋叫咗以下幾款菜: