其實細個就係呢附近讀小學🤪以前呢度冇咁多西餐廳 呢附近已經改變咗好多 今次返嚟就試吓呢一間好評如潮既西班牙菜😝✨ 🥂WHITE PEACH EARLGREY &YUZU GENMAICHA 🥂原來係made in Hong Kong嘅產品 特別欣賞店主願意同本地品牌合作👍🏻 支持支持兩個味道都好香 ,好夾,唔鍾意飲酒嘅朋友可以試吓~ ✨BABY  CUTTLEFISH 店員推介呢個係一個新推出嘅菜式 , 睇落幾吸引梗係要試吓啦由小八爪魚🐙 蘆筍 豆以成既前菜配上由新鮮墨魚汁調製成嘅醬汁簡直係濃縮咗海洋嘅精華👍🏻👍🏻推介比鐘意食海鮮味既你✨ TORTILLA 聽講係一度西班牙嘅家常料理濃郁嘅洋蔥同薯仔蛋絕對係好朋友 🤭 雖然材料好簡單,但係真係好好食㗎👍🏻✨PAN CON ALLIOLI如果你係一個芝士狂熱 ,希望你唔會錯過呢一個小食 , 厚厚嘅芝士加埋蒜蓉香 唔使我講都知有幾咁好食啦😝😝✨✨✨ SEAFOOD PAELLA我自己覺得絕對係西班牙菜嘅代表啦嗰種濃郁嘅海鮮湯味 久久揮之不去 真係濃縮精華所在 👍🏻👍🏻而米飯煮得啱啱好 軟硬適中有輕微嘅咀嚼感 又可以做到粒粒分明🥰因為係即叫即
其實細個就係呢附近讀小學🤪

兩個味道都好香 ,好夾,唔鍾意飲酒嘅朋友可以試吓~

✨BABY  CUTTLEFISH
店員推介呢個係一個新推出嘅菜式 , 睇落幾吸引梗係要試吓啦
由小八爪魚🐙 蘆筍 豆以成既前菜

嗰種濃郁嘅海鮮湯味
久久揮之不去 真係濃縮精華所在 👍🏻👍🏻
因為係即叫即整 要俾少少耐性去等待啊 美食係值得等待㗎🤭🤭

✨ FLAN WITH ICE CREAM
真材實料嘅雲呢拿籽整成嘅布甸🍮 你都唔係話唔吸引 ! 布甸口感綿密 , 幸好唔太甜岩哂我
上面仲放咗個濃郁嘅雲呢拿雪糕 🍦😍😍 結束左好開心既一餐brunch
2024-11-30