2015-02-17
今晚同台灣黎既朋友farewell ,佢地講明要食興記,我早聽聞好好食,但太多人,入面d女人應該唔憂做所以你想要服務就真係唔好黎,佢地真係好差態度。我地已經10點幾先去食,都仍然要搭台,仲係同3台客一齊坐,都冇講咩唔好意思咁,只係重覆:唔坐有排等!但我地埋去坐果時隔離4人台就走左啦,好心做生意咪咁😒不過為左食我都可以去到好盡既。點菜位姐姐應該真係打工,態度好好多,我地第一次黎食,佢都推介野食比我地,炒蟹有幾種,佢都有耐性解答,其實我都係想咁啫😭比錢你賺唔係大晒,淨係想有禮貌對待都冇,唉.....經一輪痛苦爭扎下揀左幾樣。鴨河$40,同台都有點,但我冇試到,台灣朋友話好好食(台灣燒味本身唔好食,所以唔知佢地標準到邊😂)白灼鮮魷好細碟,但好好食,好爽口,送酒一流👍豉椒炒蜆-小辣,蜆好肥美,新鮮,就係平時果d炒蜆😂呢個係姐姐不停推薦而叫,蝦新鮮,外面層粉唔會太厚,好香口蒜蓉粉絲蒸蟶子-3個人一人一隻,因為台灣朋友話台灣冇,所以叫比佢地試下,啖啖肉😋主角黎勒-蟹又係啖啖肉,食到唔停得口,炸蒜又係一絕,點會咁好食,仲要咁大堆,其實係咪d炸蒜有保護作用?食左咁耐都仲keep到熱,ok wo👍其實既
白灼鮮魷好細碟,但好好食,好爽口,送酒一流👍
豉椒炒蜆-小辣,蜆好肥美,新鮮,就係平時果d炒蜆😂
呢個係姐姐不停推薦而叫,蝦新鮮,外面層粉唔會太厚,好香口
其實既然d野咁好食,點解唔可以好少少對d客人呢?我地黎消費,唔係黎乞食,台灣朋友問我點解香港人都會咁,我覺得好多冇面😟3個人食都接近$1600,算唔貴其實,服務仲衰過大排檔,算把啦