2009-03-22 4 瀏覽
之前媽咪唔係屋企,無煮晚餐,我就單丁友出去屋企附近食飯結果就選了這間味千拉麵,我對這間沒什麼好評..之前食LUNCH黎過一次,味道好普通但這次來了之後,好令我有打這篇食評的衝動因為真係令我非常失望我自己就點了愛情豚肉跟雞軟骨串(大概是這名字吧- -)之前廣告大賣愛情豚肉,我就想試下啦,之後睇到餐牌既雞軟骨串好似幾好味咁,就點左呢2樣其實我一坐就覺得好凍,但我又唔係咁出聲d人,所以冇同個侍應講但 風 口 位 置 直 程 係 直 吹 住 我 地 D 客 人隔離既客人一黎冇幾耐就搬左去第二個位好 呢點我就算了 我就忍一下之後我舉手點食物 那個女侍應看到我一眼 之後又不知幹嘛叫別人來點我跟你囧阿 服務態度差到你- -之後過了大概10分鐘食物上了....之後我一吃囧囧囧囧囧囧囧囧囧x1000000好難食..D汁有D"UP"味之後我食雞軟骨串..我的天..N年前我食既內地kfc既雞軟骨串仲好食過佢多條街..唔好當我口味挑剔,反正自從這次之後我就不想再去這間味千了..完全失望-.-
之前媽咪唔係屋企,無煮晚餐,我就單丁友出去屋企附近食飯

但這次來了之後,好令我有打這篇食評的衝動
因為真係令我非常失望
我自己就點了愛情豚肉跟雞軟骨串(大概是這名字吧- -)
其實我一坐就覺得好凍,但我又唔係咁出聲d人,所以冇同個侍應
隔離既客人一黎冇幾耐就搬左去第二個位

好 呢點我就算了 我就忍一下
我跟你囧阿 服務態度差到你- -
之後過了大概10分鐘
食物上了....之後我一吃
囧囧囧囧囧囧囧囧囧x1000000
好難食..D汁有D"UP"味
之後我食雞軟骨串..
完全失望-.-
差-愛情豚肉