2024-08-07
之前食過一次覺得唔錯今次就決定再去食多次啦。點知食到勁嬲人手完全不足,明明出面排緊隊然後有個女人直接行左入舖頭話1位就俾佢坐低兼落埋單,我地同返職員講個女人打尖佢地就話自己入黎坐就得咁好啦既然佢咁講我地都直接入左去坐,但人手不足既關係係完全未執枱,都等左成15分鐘左右先有人黎執,仲同我地講我地坐低左之後先執枱會難執啲,聽到我真係忍唔住同佢講係你同事叫我地直接入黎坐😑然後叫左碗腩肉紫菜米線,上到黎見到係冇腩肉得紫菜,咁就同佢講碗米線無腩肉啦,跟住個職員話腩肉冇晒???啊大佬冇晒你咪問人洗唔洗轉餸/要少一個餸囉,問都唔問一句係想點?由坐低到真係食到一碗麵已經係45分鐘後。。。咁既用餐體驗真係啲野食幾好食都冇用,雖然都唔係好食得去邊,真係好失望