2023-07-10 237 瀏覽
公司季度請食飯,由於公司係尖沙咀,所以老闆揀左係尖東既餐廳,貪尖東無尖沙咀既嘈吵,食完近MTR同巴士站,可以輕輕鬆鬆走。今晚黎左依間滿小館,地方好靚就講不上,但係企企理理舒舒服服。因為我地10個人又飲酒,老闆事前已經留左間房,菜應該都係之前就寫好左。烤夫我唔識分好唔好食,因為之前未食過。海哲頭夠味,厚身,爽口。但唔夠凍,要扣d火焰腩叉依個幾特別,再來噴晒火咁,食落有桂花糖香同夠香口。招牌蝦多士隻蝦多士有料到,又大,又脆,又厚,又有蝦味,暫時係食過最好既蝦多士。冰鎮咕嚕肉出黎時會出晒煙,食落皮脆肉嫩。岩打卡,又好食。但碎冰可以小d,因為阻住我影相。片皮鴨隻鴨脹卜卜,真係成隻片晒比你。皮脆鴨香,唔似出面片完得小小。真係好鬼多塊鴨松露炒蝦球蝦夠爽,松露味岩岩好,但d菜有幾條有渣,依度改進下就perfect大班2味蒸頭腩,味夠,食唔到魚鱗。如果加d粉絲應該會更好。大班2味啖啖肉,d肉唔會一夾就散。條魚夠新鮮就唔會難食玉盤唔知咩依個好食,冬瓜入面有d 齋菜 食完覺得好清新好健康。有錢佬炒飯乾身,有咸旦味,夠鑊氣。另外重有個芒果卷都幾特別,但擺唔到咁多相嗱。總括黎講當晚開心既,地方企理,食物得,正

烤夫
我唔識分好唔好食,因為之前未食過。

海哲頭
夠味,厚身,爽口。
但唔夠凍,要扣d

火焰腩叉
依個幾特別,再來噴晒火咁,食落有桂花糖香同夠香口。

招牌蝦多士

冰鎮咕嚕肉

片皮鴨

真係好鬼多塊鴨

松露炒蝦球

大班2味
蒸頭腩,味夠,食唔到魚鱗。
如果加d粉絲應該會更好。

大班2味
啖啖肉,d肉唔會一夾就散。條魚夠新鮮就唔會難食

玉盤唔知咩
依個好食,冬瓜入面有d 齋菜 食完覺得好清新好健康。

有錢佬炒飯
乾身,有咸旦味,夠鑊氣。

另外重有個芒果卷都幾特別,但擺唔到咁多相嗱。

總括黎講當晚開心既,地方企理,食物得,正常服務。

• 玉盤素菜
  • 鳳尾蝦多士