Bochord

2025-02-03 0 瀏覽
朋友帶我去喺世貿既一間法國菜🇫🇷入面設計到成個圖書館📚咁好有格調👀見好多人都不停打卡影相📸窗邊位仲有維港夜景睇幾啱拍拖~-同埋佢仲有🎤🎻live band聽勁正🎼~如果有人慶生或者慶祝anniversary🎊佢會喺枱前面唱tim好有feel~(果晚個外國歌手仲連普通話歌都唱埋勁cute🤣)-Overall睇得出佢每樣菜式都有花心思整同配搭幾特別~幾啱中意試新野既人~我自己就覺得佢既mains唔錯~龍蝦幾彈牙🦞A5宮崎牛炭燒到外脆內軟!肉質好嫩滑又juicy好好味🤤✿ 𝓣𝓪𝓼𝓽𝓲𝓷𝓰 𝓜𝓮𝓷𝓾♛ 𝑅𝑜𝓎𝒶𝓁 𝒟𝒶𝓊𝓇𝑒𝓃𝓀𝒾 𝒞𝒶𝓋𝒾𝒶𝓇 & 𝒥𝒶𝓅𝒶𝓃𝑒𝓈𝑒 𝒮𝑒𝒶 𝒰𝓇𝒸𝒽𝒾𝓃♛ 𝒮𝒸𝑜𝓉𝓉𝒾𝓈𝒽 𝑅𝒶𝓏𝑜𝓇 𝒞𝓁𝒶𝓂𝓈 & 𝐹𝓇𝑒𝓃𝒸𝒽 𝒜𝓈𝓅𝒶𝓇𝒶𝑔𝓊𝓈 ♛ 𝐵𝓁𝒶𝒸𝓀 𝒯𝓇𝓊𝒻𝒻𝓁𝑒 & 𝐹𝑜𝒾𝑒 𝒢𝓇𝒶𝓈♛ 𝒮𝑒𝒶𝒻𝑜𝑜𝒹 𝐵𝑜𝓊𝒾𝓁𝓁𝒶𝒷𝒶𝒾𝓈𝓈𝑒♛ 𝐹𝒾𝓈𝒽 𝑀𝒶𝓌♛ 𝒞𝒽𝒶𝓇𝒸𝑜𝒶𝓁 𝒢𝓇𝒾𝓁𝓁𝑒𝒹 𝑀𝒶𝒾𝓃𝑒 𝐿𝑜𝒷𝓈𝓉𝑒𝓇♛ 𝒞𝒽𝒶𝓇𝒸𝑜𝒶𝓁 𝒢𝓇𝒾𝓁𝓁𝑒𝒹 𝒜𝟧 𝑀𝒾𝓎𝒶𝓏𝒶𝓀𝒾𝑔𝓎𝓊 𝐵𝑒𝑒𝒻♛ 𝑅𝒶𝓈𝓅𝒷𝑒𝓇𝓇𝓎 & 𝒮𝓉𝓇𝒶𝓌𝒷𝑒𝓇𝓇𝓎 𝑀𝑜𝓊𝓈𝓈𝑒 𝒞𝒶𝓀

✿ 𝓣𝓪𝓼𝓽𝓲𝓷𝓰 𝓜𝓮𝓷𝓾
♛ 𝐵𝓁𝒶𝒸𝓀 𝒯𝓇𝓊𝒻𝒻𝓁𝑒 & 𝐹𝑜𝒾𝑒 𝒢𝓇𝒶𝓈
♛ 𝒮𝑒𝒶𝒻𝑜𝑜𝒹 𝐵𝑜𝓊𝒾𝓁𝓁𝒶𝒷𝒶𝒾𝓈𝓈𝑒
♛ 𝐹𝒾𝓈𝒽 𝑀𝒶𝓌
♛ 𝑅𝒶𝓈𝓅𝒷𝑒𝓇𝓇𝓎 & 𝒮𝓉𝓇𝒶𝓌𝒷𝑒𝓇𝓇𝓎 𝑀𝑜𝓊𝓈𝓈𝑒 𝒞𝒶𝓀𝑒
  • Charcoal Grilled As Miyazakigyu Beef