2020-03-14 702 瀏覽
一門以前都好難book位,但受疫情影響依家反而容易有位而且人又唔多,坐得好舒服,而星期一至四晚飯有八折。同朋友兩個人喺度食飯傾吓計都幾適合。我哋叫咗幾樣嘢食,味道都OK正常嘅。胡麻醬豚肉豆腐沙律沙律菜夠新鮮,胡麻醬配豆腐豚肉味道好夾,有豚肉令成個沙律唔會感覺「好齋」。海膽吞拿魚卷海膽份量都算多,味道尚可,但吞拿魚略嫌唔夠肥美,有些少筋,令口感一般。炸雞軟骨香香趣趣,軟骨夠爽身,味道正常。串燒雞翼,免治雞肉串及牛舌全部味道都係正常串燒應該要做到嘅水準,雞肉串做得唔錯,食起上嚟有咬口嘅。是日推介燒油甘魚頸份量比想像中多,而且都好多肉亦都唔腥,一般以為呢D頸位鮫位會骨多,配埋個梅子汁好味😋今餐坐得真係舒服嘅,食物味道正常但唔可以話好出色囉,都可以再幫襯嘅。

胡麻醬豚肉豆腐沙律

海膽吞拿魚卷

炸雞軟骨
香香趣趣,軟骨夠爽身,味道正常。

串燒雞翼,免治雞肉串及牛舌

是日推介燒油甘魚頸