2025-02-12 0 瀏覽
去咗中環呢間好有氣氛嘅餐廳😍 入邊嘅環境好啱一班人去飲酒傾偈👍🏻 食物係西日式嘅感覺❤️ weekend仲有DJ表演🥰AKAGAI用咗赤貝刺身,配上蘆筍同辣醬,赤貝鮮甜彈牙,配上辣醬提升咗整體味道,仲有蘆筍嘅清甜,作為前菜好開胃🤤SHREDDED CELTUCE SALAD萵筍絲配上鮭魚籽同磨碎嘅蘿蔔,仲有柴魚片,味道豐富又有層次,非常清新❤️CARAMELIZED PUMPKIN焦糖南瓜味道甜美,配上杏仁同肉桂,面頭口感香脆,肉質甜滑,食落有層次,甜而不膩🥰CHARCOAL GRILLED EEL呢個炭燒鰻魚presentation 真係一流🥰 積極喺你面前用炭火燒佢嘅表面,外皮香脆,內裡鮮嫩,炭燒嘅香味非常濃郁❤️A4 WAGYU CUTLET CHARCOAL SANDO吉列A4和牛三文治真係奢華至極,和牛肉質嫩滑,配上香脆嘅三文治,味道非常豐富😍RED BEAN DAIFUKU & MATCHA CHEESECAKE紅豆大福柔軟煙韌,抹茶芝士蛋糕鹹香味十足😊MIXBERRY SODA & FRUITPUNCH

AKAGAI

SHREDDED CELTUCE SALAD

CARAMELIZED PUMPKIN

CHARCOAL GRILLED EEL

紅豆大福柔軟煙韌,抹茶芝士蛋糕鹹香味十足😊

MIXBERRY SODA & FRUITPUNCH