2024-01-12 536 瀏覽
我打算俾多次機會我最喜歡的飯堂,因為上次堂食係我食過最差嘅一次。叉燒燒鵝鵝油撈麵鵝油撈麵係分開碟嘅,叉燒燒鵝係擺成另一隻碟上枱,我油撈麵份量係幾多嘅,粗麵都上晒汁,配一碗小湯。味道算係好食。燒鵝變返脹卜卜係有肉個皮又好食,叉燒燶邊肥瘦適中,終於食到肉而唔係只係肥膏。好惹味好滿足。星洲炒米星洲炒米都好食,不過好似冇之前咁足味之前係好濃㗎,而家淡味左。啲蝦仍然好大隻配料叉燒都係算多嘅,份量亦都好足好大碟對得住佢個價錢。凍檸茶x2佢嘅凍檸茶好大杯,不過都好多冰可以叫少冰好啲。佢嘅凍奶茶同咖啡我覺得好普通又有啲臭奶味,所以我會揀凍檸茶。佢嘅價錢的確唔係平嘅,但係佢旁邊啲燒肉店仲貴,而且係唔好食勁中伏。
凍檸茶x2

2024-01-12