餐廳: 元気寿司 (上水中心)
資訊:

2018-09-02 174 瀏覽
自從上水開左元氣就多左去食壽司,但比起架車運送食物我更中意以前的迴轉我一坐底就叫左魚頭湯,因為唔快d叫就會冇晒,魚頭湯每次叫都好好味,湯唔會太鹹,而且料多炸蝦卷較大件可惜蟹籽唔夠多,如果可以再多d蟹籽口感會更好,炸蝦好脆燒三文魚送到尼都仲暖的,而且仲好香燒的味道,燒三文魚一定要即食,雖然有件凍左先食係冇太大問題,但熱食會更好三文魚刺身都算厚最後仲叫左芝士蛋糕,蛋糕好凍好硬,夠晒正,食完唔會好膩,可以再叫元氣真係好多人,6點排隊都要等一個鐘

三文魚刺身都算厚

元氣真係好多人,6點排隊都要等一個鐘

2018-08-26
60 分鐘 (堂食)