2019-05-26
夏天冇乜胃口 想食啲酸辣麻辣野🙋♂️ 我哋搵左呢間成都小面十強 Crazy noodles瘋狂一下🙆♂️餐廳設計都走中式風 紅噹噹襯晒成都麻辣氣息🙆♂️餐紙有唔同嘅order set仲可以upgrade小食我要咗個瘋狂牛肉麵加滷蛋加豬肝 小食就要左蒸蛋(話係限量得15份嘅咋)💁♀️男朋友讚碗嘅設計好靚好有質感💁♂️ 蛋都蒸得好滑 連埋肉燥同蔥好香💁♀️💁♀️瘋狂牛肉麵黎啦 望見個湯底都覺得好瘋狂💁♀️ 麻香同辣都好四川嘅口味 但其實我只係叫咗BB麻 幾辣 但過足口癮💁♀️ 牛肉粒連筋位都燉到好稔 豬肝一定要叫 好大塊 吸左少少辣食超爽 鍾意食辣嘅人千祈唔好錯過🙆♀️瘋狂燒白面男朋友要左呢個廚師推介 燒白其實就好似東坡肉五花腩咁 真係好似menu寫咁肥而不膩 入口即溶 好好食呀💁♂️💁♂️💁♂️ 湯底落咗小小酸菜 中和左個辣度 男朋友就係話最好面都可以揀硬度 咁就perfect啦💁♂️而肥腸係切開沖洗好乾淨 一啲都唔臊 不過入邊嘅肥膏都沖走唔少💁♂️ 所以唔會好油 不妨試吓💁♂️男朋友嘅小食就要左 燒椒茄子🍆 但出奇地一啲都唔辣喎💁♀️ 只係食到好清新嘅茄子味 唔知我味蕾係咪已經被個麵
餐廳設計都走中式風 紅噹噹襯晒成都麻辣氣息🙆♂️
餐紙有唔同嘅order set仲可以upgrade小食
瘋狂燒白面
男朋友嘅小食就要左 燒椒茄子🍆 但出奇地一啲都唔辣喎💁♀️ 只係食到好清新嘅茄子味 唔知我味蕾係咪已經被個麵麻左呢haha🙆♀️