2019-11-21
話說最出名嗰幾間米線鋪水準愈黎愈參差,啲阿姐啲廣東話又係好參差,嚡!今日竟然俾我搵倒間正野,又多餸揀首先米線唔會過淋、亦唔會膠,個人認為都幾掛湯。由於想同男友試多啲小食,餸我淨係嗌左豬🐷軟骨,以為會好細碗🍜點知豬軟骨同米線係食極都有!連我男友都話佢食到好飽,所以女仔來講呢就可以嗌扣底嘞唔好做大嘥鬼呀嘛👻小食嗌咗醉豬手、蒜泥白肉同埋麻辣墨魚,三個都好好食。我個人就覺得麻辣墨魚係最惹味嘅!墨魚好爽口又多,加埋個麻辣汁真係冇得頂、超入味!醉豬手🐽亦都好爽完全冇臭豬味,連男友都讚好🙈佢好少會開聲讚......蒜泥白肉就同我平時食開嘅有啲唔同⚠️佢係加咗一片片青瓜喺入面,食起嚟帶一份清爽、新鮮感、又冇咁油膩,女仔一定好鍾意❤️我仲試左佢自製嘅雪梨🍐水,勁滋潤💧鋪頭應該係經理黎好有禮貌,又細心推薦,個墨魚就係佢介紹💯想食米線又多一個好地方嘞,唔洗食黎食去嗰幾間又可以支持下小店✌🏻