2024-06-23
無細心睇評語,只睇頭幾個評語以為茶聊好正。環境: 一早已訂位,一入去就安排24號枱,無五分鐘就比言語壓力我,要求我調枱。調左33號枱,對正廚房,好大油煙。同隔離枱距離好近,有壓迫感,成間餐廳又嘈,好難傾計。坐椅係鐵櫈,同行有大肚婆,成餐飯好擔心大肚婆坐得唔舒服。食物: 肉眼五成熟- 廚師真係好高技巧,可以煮到塊牛生得黎又柴口兼無肉汁,部位極多筋位,就算用牛扒刀都好難切,口感十分韌。牛算有牛味,薯仔唔錯。明太子意粉- 份量少得驚人,係正常餐廳嘅一半再少啲,意粉質感好奇怪,不過醬汁正常。服務: 前文提及一入餐廳就被人施壓調枱。 而且無主動serve 過一杯水, 大肚婆提出要水時,侍應竟然要求大肚婆自助倒水,語氣亦不好。 因為肉眼太韌關係,我地食得好慢,雖然未到用餐九十分鐘,但已經比侍應催還枱。食過咁多餐廳無試過俾咁差嘅評語!
食物:
食過咁多餐廳無試過俾咁差嘅評語!