今日本來高高興興落去大圍顯徑商場嘉豪酒家飲中午茶,等左成30分中先有位入去坐低。因為係公眾假期所以人好多,我地坐得仲好迫TIM。之後有D服務生話我地坐得太開,過唔到,又拉我地D台仲整左成2次咁多TIM,搞到D茶都灑晒出黎又唔理WOO,D服務態度非常差,不過諗住飲餐茶姐就忍佢啦,吃左2個點心後,再上一個叫做"生菜水餃"既菜,我夾左D生菜黎食,咬咬下竟然就D彈牙既感覺,有D唔對路吐返出黎,竟然有個膠手套既手指頭係裡面,我立即覺得好噁心,好想吐好唔舒服。再叫個類似經理既高級職員問佢點解會有膠手套係碗野裡面佢回答係可能D同事唔小心......又話換過一碗比我...比著你你都唔要啦,我食到一個膠手套既手指頭,咁煲野裡面一定仲有其他4個膠手套既手指頭係裡面,哥個經理之後都啞口無言,我已經好唔開心架啦,所以我就走左,不過我連個證物都拎埋走保留日後追究權。個間D服務生水準真係好差連D經理都好似完全冇訓練過,發生左事只會話換過佢,一D應變能力都冇,我真係對LEE間嘉豪酒家好失望。因為好生氣所以一定要影低佢比大家睇下,其實之前都試過既晚飯小菜都係麻麻地,以後永遠都唔會再去哥間到食野。大家睇到之後真係要小心
,D服務態度非常差,不過諗住飲餐茶姐就忍佢啦

大家睇到之後真係要小心D,吞左就唔好彩了。
膠手套夾雜係生菜裡面
食到膠手套證據