2024-08-19
呢個cafe 已經幫襯過好幾次, 通常諗唔到食乜想飲下啡,食下意粉就會揀佢👍🏻👍🏻好少餐廳我係會食完又食,所以佢質素真係good一般weekend 11am 左右都可以直入或者等5~10 分鐘,過左12:30就好大機會要等耐小小因為始終lunch 時間。今次第一次坐樓上原來都幾靚下環境 裝修好靚好舒服 4人行order 左2個意粉 1 個starter 1 個all day breakfast **蟹籽蟹肉明太子忌廉意粉**勁creamy, 大量蟹籽蟹肉超香不過始終係cream 類,所以一上枱要即刻撈均即刻食,唔係一凍左就會好"杰"**香辣蕃茄咸牛肉意粉** 帶微辣,重口味蕃茄同咸牛肉勁夾,蕃茄酸酸甜甜好開胃**A big breakfst 盤子大早餐**牛角窩夫,芝士薯仔波,黑松露炒蛋,熱狗腸,煙肉,大啡菇,蕃茄,煙三文魚, 沙律(小朋友先揀 乜都想食就要揀呢個😂😂)橙啡 my favourite 橙汁+americano 啱哂夏天Pineapple soda Americano
想飲下啡,食下意粉就會揀佢👍🏻👍🏻
好少餐廳我係會食完又食,所以佢質素真係good
今次第一次坐樓上原來都幾靚下
環境 裝修好靚好舒服
**蟹籽蟹肉明太子忌廉意粉**
勁creamy, 大量蟹籽蟹肉超香
**香辣蕃茄咸牛肉意粉**
帶微辣,重口味
蕃茄同咸牛肉勁夾,蕃茄酸酸甜甜好開胃
**A big breakfst 盤子大早餐**
(小朋友先揀 乜都想食就要揀呢個😂😂)
橙啡 my favourite
橙汁+americano 啱哂夏天